200
Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής τον Δεκέμβριο του 2017 πάλι στη Θεσσαλονίκη. Τότε ήταν για το προσυνέδριο της ΝΔ τώρα θα είναι για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ | SOOC

Γενέθλια Καραμανλή με ΔΕΘ και… Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2018, 11:58
Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής τον Δεκέμβριο του 2017 πάλι στη Θεσσαλονίκη. Τότε ήταν για το προσυνέδριο της ΝΔ τώρα θα είναι για την ομιλία του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ
|SOOC

Γενέθλια Καραμανλή με ΔΕΘ και… Μητσοτάκη

Protagon Team Protagon Team 14 Σεπτεμβρίου 2018, 11:58

Σε μια προσπάθεια να αμβλυνθούν οι εντυπώσεις από την περίεργη σιωπή του Κώστα Καραμανλή απέναντι σε όσους τον επικαλούνται και συνεργάζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ –η οποία σιωπή λειτουργεί τρόπον τινά υπονομευτικά προς τη νέα ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας– από την πλευρά του πρώην Πρωθυπουργού γνωστοποιήθηκε ότι θα δώσει το παρών στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη το βράδυ του Σαββάτου στη ΔΕΘ.

Βέβαια, ο κ. Καραμανλής δεν έκανε κάποια δήλωση, αλλά ενημερώθηκε το ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι ο πρώην Πρωθυπουργός θα παραστεί στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ, αύριο το βράδυ, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Καραμανλής ταξίδεψε ήδη από Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να γιορτάσει τα γενέθλιά του (κλείνει τα 62) με φίλους στην εκλογική του περιφέρεια.

Το τελευταίο διάστημα έχουν πληθύνει οι αναφορές διαφόρων που φλερτάρουν με τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ –από την πρόσφατα διορισμένη υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα έως τον Ευάγγελο Αντώναρο– ότι είναι αυτοί που εκφράζουν την «καραμανλική σκέψη» (ό,τι και αν σημαίνει αυτό).

Η ανοχή του περιβάλλοντος του πρώην Πρωθυπουργού στους αυτοαποκαλούμενους «καραμανλικούς» που κάνουν δηλώσεις εξ ονόματός του, έχει προκαλέσει αμηχανία στην Πειραιώς. Στόχος λοιπόν είναι αυτήν την αμηχανία να σβήσει η παρουσία του κ. Καραμανλή στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...