335
Στιγμιότυπο από τον γάμο της Μισέλ με τον Μπαράκ Ομπάμα το 1992. Φαίνεται να διασκεδάζουν | Instagram, Michelle Obama

Η ζωή της Μισέλ Ομπάμα μέσα από ακυκλοφόρητες φωτογραφίες

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2018, 13:24
Στιγμιότυπο από τον γάμο της Μισέλ με τον Μπαράκ Ομπάμα το 1992. Φαίνεται να διασκεδάζουν
|Instagram, Michelle Obama

Η ζωή της Μισέλ Ομπάμα μέσα από ακυκλοφόρητες φωτογραφίες

Protagon Team Protagon Team 29 Μαΐου 2018, 13:24

Οσο οι γκάφες, οι ατυχείς δηλώσεις και οι επικίνδυνες πολιτικές επιλογές του Ντόναλντ Τραμπ αυξάνονται και πληθύνονται, τόσο μεγαλώνει στην Αμερική η δημοτικότητα, συνοδευόμενη και από ένα αίσθημα νοασταλγίας, για το προηγούμενο προεδρικό ζευγάρι των ΗΠΑ, Μισέλ και Μπαράκ Ομπάμα.

Over the next few days, I’ll be sharing some photos and memories from my book, BECOMING. My father, Fraser, taught me to work hard, laugh often, and keep my word. My mother, Marian, showed me how to think for myself and to use my voice. Together, in our cramped apartment on the South Side of Chicago, my family helped me see the value in our story, in my story, and in the larger story of our country.

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Μισέλ Ομπάμα ανακοίνωσε θα δημοσιεύσει τα απομνημονεύματά της με τίτλο «Becoming». Στο αναμενόμενο με ενδιαφέρον βιβλίο, η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ αφηγείται την ιστορία της, πώς μεγάλωσε σε ένα μικρό σπίτι στο Σάουθ Σάιντ του Σικάγου με τους γονείς της Φρέιζερ και Μάριαν Ρόμπινσον, πώς φοίτησε στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, πώς αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Χάρβαρντ, πώς παντρεύτηκε τον Μπαράκ Ομπάμα και πώς κατάφερε να γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς Πρώτες Κυρίες των ΗΠΑ, αποτελώντας πρότυπο για πολλές γυναίκες ανά τον κόσμο.

I’m thrilled to share with all of you the cover for BECOMING. The process of writing this book has been so personally meaningful and illuminating for me. As I prepare to share BECOMING this fall, I hope you’ll also think about your own story, and trust that it will help you become whoever you aspire to be. Your story is what you have, what you will always have. It is something to own. #BECOMING

A post shared by Michelle Obama (@michelleobama) on

Πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, που θα γίνει στις 13 Νοεμβρίου εφέτος, η Μισέλ Ομπάμα δημοσίευσε στο Instagram μερικές σπάνιες φωτογραφίες που θα συμπεριλάβει στα απομνημονεύματά της, ανάμεσά τους στιγμιότυπα με τους γονείς της, τα παιδιά της και τον σύζυγό της, Μπαράκ Ομπάμα, δίνοντας έτσι μία πρώτη γεύση από το χορταστικό βιβλίο που θα περιλαμβάνει υλικό που δεν έχει ξαναδεί το φως της δημοσιότητας.

Στα απομνημονεύματά της ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα είναι η παρασκηνιακή ιστορία για την ημέρα του γάμου των Ομπάμα. Σύμφωνα με τη λεζάντα της Μισέλ Ομπάμα στο Instagram, εκείνη την ημέρα ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ξύπνησε με ένα πολύ κακό κρυολόγημα, αλλά από τη στιγμή που το ζευγάρι συναντήθηκε στην εκκλησία για να παντρευτεί, γιατρεύτηκε. «Καταλήξαμε να χορεύουμε μέχρι πρωίας. 25 χρόνια αργότερα, εξακολουθούμε να διασκεδάζουμε μαζί, αλλά και να υποστηρίζει ο ένας τον άλλο, ως συνεργάτες και ως ξεχωριστές προσωπικότητες. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα μπορούσα να κάνω όλη αυτή την περιπετειώδη διαδρομή με κανέναν άλλον» γράφει η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Και αυτόματα η σύγκρισή τους με το νυν προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ είναι αναπόφευκτη.

Η Μισέλ Ομπάμα μοιράζεται επίσης λεπτομέρειες για τη σχέση της με τις κόρες της, Μάλια και Σάσα Ομπάμα, και τη ζωή της οικογένειάς της μετά την αποχώρηση από τον Λευκό Οίκο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...