395
Σε πανηγυρικό πνεύμα η τελετή αποφοίτησης της χρονιάς του 2016 | (Facebook/ Deree)

Σπουδές στο Deree με υποτροφία!

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2016, 20:39
Σε πανηγυρικό πνεύμα η τελετή αποφοίτησης της χρονιάς του 2016
|(Facebook/ Deree)

Σπουδές στο Deree με υποτροφία!

Protagon Team Protagon Team 18 Ιουλίου 2016, 20:39

Ενας υποψήφιος φοιτητής με καταγωγή από τον δήμο Αιγιαλείας ή Καλαβρύτων θα έχει την ευκαιρία να σπουδάσει στο Deree με πλήρως καλυμμένα τα δίδακτρα των τεσσάρων ετών σπουδών στο πρόγραμμα που τον ενδιαφέρει. Για ακόμη μία χρονιά, θα δοθεί η υποτροφία «Κωνσταντίνου και Αννέτας Αρβανίτη» σε έναν απόφοιτο Λυκείου που θέλει να ολοκληρώσει τις σπουδές του στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας, χάρη στην πολύτιμη δωρεά από την επιχειρηματία Ιζαμπέλλα-Ιωάννα. Στόχος της υποτροφίας είναι να βοηθήσει νέους και νέες με καταγωγή από την Αιγιαλεία ή τα Καλάβρυτα να αποκτήσουν πρόσβαση σε διεθνή εκπαίδευση υψηλού επιπέδου και να δημιουργήσουν γερές βάσεις για το μέλλον τους, σπουδάζοντας στο Deree.

«Οι γνώσεις που αποκόμισα έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην περαιτέρω ανάπτυξη του γνωστικού και μορφωτικού μου επιπέδου», δήλωσε η Χριστίνα Κιούση, προηγούμενη υπότροφος που μόλις αποφοίτησε από το Deree με πτυχίο Ψυχολογίας. Μέσω της διαπολιτισμικής της επαφής με φοιτητές από άλλες χώρες, η ίδια δηλώνει με βεβαιότητα ότι απέκτησε τη δυνατότητα να γνωρίσει διαφορετικές κουλτούρες και να ανταλλάξει ιδέες και σκέψεις που «δεν θα ξεχάσει ποτέ». Η πλήρης συνεργατικότητα καθηγητών και φοιτητών της δίδαξε πως η γνώση γίνεται εμπειρία και οδηγεί στην προσωπική βελτίωση. Μέσα από την έμφαση στην ερευνητική πρωτοβουλία, καθώς και στην εθελοντική δράση των φοιτητών, η ίδια απέκτησε την τόλμη να παράγει νέα γνώση και να την προσφέρει. «Eχοντας πλέον, ως ισχυρό εφόδιο το πτυχίο Ψυχολογίας του Deree, νιώθω ακαδημαϊκά καταρτισμένη, ώστε να διεκδικήσω μελλοντικά την επαγγελματική καριέρα που επιθυμώ στην εκπαιδευτική ψυχολογία», τόνισε η Κιούση.

H υποτροφία «Κωνσταντίνου και Αννέτας Αρβανίτη» θεσπίστηκε το 2010 και φέρει το όνομα των γονέων της δωρήτριας. Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να κάνουν αίτηση για την υποτροφία θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο Κολλέγιο, να έχουν υψηλή ακαδημαϊκή επίδοση, και είτε να έχουν αποφοιτήσει από λύκεια των δήμων Αιγιαλείας ή Καλαβρύτων, είτε ένας από τους δύο γονείς να έχει γεννηθεί σε έναν από τους προαναφερθέντες δήμους.

Η υποτροφία θα προσφέρει την ευκαιρία σε έναν νέο ή μία νέα να παρακολουθήσει ένα από τα 26 προπτυχιακά προγράμματα που προσφέρει το Deree για την απόκτηση πτυχίου bachelor, αλλά και να αξιοποιήσει όλες τις ευκαιρίες που προσφέρει η φοίτηση στο Deree: πρακτική άσκηση σε κορυφαίες διεθνείς εταιρείες εντός και εκτός Ελλάδας, παρακολούθηση μαθημάτων σε διακεκριμένα πανεπιστήμια του εξωτερικού, συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα, σε ομίλους και φοιτητικές κοινότητες.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για την υποτροφία «Κωνσταντίνου και Αννέτας Αρβανίτη» για το τετράμηνο Σεπτεμβρίου-Δεκεμβρίου 2016 του Deree λήγει στις 25 Αυγούστου 2016.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News