320
Στιγμιότυπα από την επιχείρηση καθαρισμού παραλίας της Μυκόνου από τον Λιούις Χάμιλτον | Twitter / CreativeProtagon

Είναι πολλά τα σκουπίδια Λιούις Χάμιλτον…

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2018, 16:23
Στιγμιότυπα από την επιχείρηση καθαρισμού παραλίας της Μυκόνου από τον Λιούις Χάμιλτον
|Twitter / CreativeProtagon

Είναι πολλά τα σκουπίδια Λιούις Χάμιλτον…

Protagon Team Protagon Team 8 Αυγούστου 2018, 16:23

Ο Βρετανός οδηγός της Mercedes Λιούις Χάμιλτον επισκέφθηκε για δεύτερη συνεχόμενη  χρονιά τη Μύκονο, όπου διασκέδασε με φίλους του, ενώ αργότερα καθάρισε μια παραλία γεμάτη με πλαστικά σκουπίδια.

Ο Λιούις Χάμιλτον φαίνεται πως εξελίσσεται σε λάτρη της Μυκόνου. Και όπως είναι γνωστό, όποιος αγαπάει, φροντίζει. Ο Βρετανός αξιοποίησε το καλοκαιρινό διάλειμμα της Formula 1 για διακοπές στο νησί των ανέμων παρέα με το μοντέλο Γουίνι Χάρλοου και άλλους φίλους του. Μάλιστα είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που επισκέπτεται ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1 το κοσμικό νησί, το οποίο φαίνεται ότι τον έχει μαγέψει.

Οσο όμως κι αν τον έχει μαγέψει με την ομορφιά του, ο Χάμιλτον δεν έκλεισε τα μάτια στους σορούς σκουπιδιών που έβλεπε να σχηματίζονται σε διάφορα σημεία της παραλίας, αποτελώντας όχι μόνο αισθητική παραφωνία, αλλά, το κυριότερο, άλλο ένα οικολογικό καμπανάκι ότι αν δεν χειριστούμε το πλαστικό όπως πρέπει, θα μας εκδικηθεί πολύ άσχημα.

Ο Λιούις άλλωστε δεν είναι απλά ένας κορυφαίος οδηγός αγώνων, αλλά ενδιαφέρεται και δραστηριοποιείται και σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος, όπως είναι για παράδειγμα η προστασία των ζώων. Μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό έχει γίνει χορτοφάγος, ενώ τώρα μας έδειξε και τις οικολογικές ευαισθησίες του.

Ανέβασε λοιπόν και φωτογραφίες από άγνωστη, λιγότερο κοσμική παραλία με βότσαλα, η οποία ήταν γεμάτη με πλαστικά μπουκάλια, σακούλες και άλλα σκουπίδια, που είχε ξεβράσει η θάλασσα. Ο Βρετανός καθάρισε με τους φίλους του όλη την περιοχή και ταυτόχρονα ανέβασε και βίντεο, στο οποίο παρακαλεί τον κόσμο να μην αγοράζει προϊόντα από πλαστικό και πολυεστερικά υλικά, ενώ στο τέλος αναφέρει ότι όλη η επιχείρηση καθαρισμού της ακτής κράτησε δύο ολόκληρες ώρες!

«Αναμνηστική» φωτογραφία του Λιούις Χάμιλτον μπροστά από βουνά σκουπιδιών που μόλις έχει μαζέψει από παραλία της Μυκόνου (Twitter)

Οι φωτογραφίες με τον Χάμιλτον να βρίσκεται πίσω από ένα βουνό με παραγεμισμένες σακούλες σκουπιδιών κάνουν τον γύρο του κόσμου μέσα από τα social media και δεν θυμίζουν σε τίποτα ειδυλλιακές καρτ-ποστάλ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News