358
Τζόνι Ντεπ και Φόρεστ Γουίτακερ σε σκηνή από την ταινία «City of lies» | Global Road Entertainment

Η νέα ταινία του Τζόνι Ντεπ μένει στο ράφι, επειδή ήταν κακό παιδί

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2018, 16:22
Τζόνι Ντεπ και Φόρεστ Γουίτακερ σε σκηνή από την ταινία «City of lies»
|Global Road Entertainment

Η νέα ταινία του Τζόνι Ντεπ μένει στο ράφι, επειδή ήταν κακό παιδί

Protagon Team Protagon Team 7 Αυγούστου 2018, 16:22

Ολα φαίνονταν έτοιμα για να υποδεχτούν οι κινηματογραφικές αίθουσες στις ΗΠΑ, στις 7 Σεπτεμβρίου 2018, την πολυαναμενόμενη ταινία «City of Lies» με πρωταγωνιστή τον Τζόνι Ντεπ. Ο διάσημος ηθοποιός υποδύεται εκεί τον αστυνομικό του Λος Αντζελες Ράσελ Πουλ, που αναλαμβάνει να εξιχνιάσει τον φόνο του γνωστού ράπερ Notorious BIG τον Μάρτιο του 1997-η ταινία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Η αφίσα της ταινίας (IMDB)

Το διαφορετικό λουκ του Ντεπ στη συγκεκριμένη ταινία και το ενδιαφέρον τρέιλερ είχε ανοίξει για τα καλά την όρεξη των fans, όταν ξαφνικά, όπως αναφέρει και δημοσίευμα του Guardian, η πρεμιέρα της ταινίας αναβλήθηκε, έναν μόλις μήνα πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία.

Την ταινία σκηνοθετεί ο Μπραντ Φέρμαν και μαζί με τον Ντεπ πρωταγωνιστεί ο Φόρεστ Γουίτακερ στον ρόλο του δημοσιογράφου Τζακ Τζόνσον, που ενώνει τις δυνάμεις του με τον αστυνομικό για να βρουν την άκρη του νήματος.

Η εταιρεία διανομής Global Road Entertainment επιβεβαίωσε ότι η ταινία δεν θα βγει τελικά στις αίθουσες στις 7 Σεπτεμβρίου, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες ή να ορίσει νέα ημερομηνία πρεμιέρας.

Ο Τζόνι (Ντεπ) πήρε το όπλο του στην ταινία «City of Lies» (IMDB)

Η παρασκηνιακή ιστορία που έπληξε τον Ντεπ με μία ακόμη είδηση κακής δημοσιότητας, είναι η εξής: κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, ο ηθοποιός φέρεται να επιτέθηκε φραστικά και σωματικά μέλος του συνεργείου. Ο Γκρεγκ «Ρόκυ» Μπρουκς έκανε τον Ιούλιο μήνυση στον ηθοποιό για αδιευκρίνιστες βλάβες. Στη μήνυση, αναφέρεται ότι ο Τζόνι Ντεπ τον εξύβρισε και στη συνέχεια του έριξε δύο μπουνιές. Ο Μπρουκς ισχυρίζεται επίσης ότι τον απέλυσαν από την ταινία όταν αρνήθηκε να αποσιωπήσει το συμβάν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντεπ αντιμετωπίζει προβλήματα με τον νόμο. Εκτός από διάφορα άλλα περιστατικά, αίσθηση είχε προκαλέσει όταν η πρώην σύζυγός του Αμπερ Χερντ τον είχε κατηγορήσει για ενδοοικογενειακή βία το 2016. Το πρώην ζευγάρι έλυσε τις διαφορές του στο δικαστήριο την ίδια χρονιά.

Η ταινία «City of Lies» είναι βασισμένη στο βιβλίο «Labyrinth» του Ράνταλ Σάλιβαν, που καλύπτει τις έρευνες γύρω από τη δολοφονία του ράπερ. Ο φόνος του παραμένει ανεξιχνίαστος μέχρι σήμερα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...