326
Κασσελάκης - Πολάκης αγκαλιά μαζί και σε επίπεδο ρητορικής | INTIMEnews

Ρωμανός: Θλιβερό ριάλιτι προγραφών και χυδαιότητας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2024, 15:04
Κασσελάκης - Πολάκης αγκαλιά μαζί και σε επίπεδο ρητορικής
|INTIMEnews

Ρωμανός: Θλιβερό ριάλιτι προγραφών και χυδαιότητας από τον ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 10 Μαΐου 2024, 15:04

Το συνοθύλευμα χαρακτηρισμών («υπουργοί που σκοτώνουν παιδιά»), ανέξοδων απειλών (πείτε μου και «θα τους ξεσκίσω») και στοχοποιήσεων (ακόμη και «ενδοοικογενειακά» βλ. «εξάψαλμοι» Πολάκη κατά Γεροτζιάφα) τις τελευταίες ημέρες από τον πρόεδρο Κασσελάκη και κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έμεινε ασχολίαστο από τον εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Ρωμανό, ο οποίος στη σχετική δήλωσή του παρατήρησε πως όλα αυτά δεν είναι παρά μία αγωνιώδης προσπάθεια να καλυφθεί η άγνοια και η παντελής απουσία πολιτικής πρότασης από την ηγεσία του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς οδεύουμε προς τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Στη δήλωσή του ο εκπρόσωπος  του κυβερνώντος κόμματος μιλά για επιβεβαίωση της απόλυτης υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ μέσα από ένα θλιβερό ριάλιτι προγραφών και χυδαιότητας με το οποίο επιχειρείται να καλυφθεί  η ανεπάρκεια, η άγνοια και η έλλειψη πολιτικών προτάσεων.

«Οσο κάποιοι συνεχίζουν να παίζουν σε ένα ιδιότυπο καθημερινό ριάλιτι σόου απολιτίκ-πολακισμού, τόσο εμείς θα συνεχίζουμε να αναδεικνύουμε τα πραγματικά ζητήματα των πολιτών, τις πολιτικές που υλοποιούμε στην καθημερινή προσπάθεια βελτίωσης της καθημερινότητάς τους και το διακύβευμα των επερχόμενων ευρωεκλογών.

Πρώτα είχαμε τον κ. Κασσελάκη να προσπαθεί ανεπιτυχώς να καλύψει την άγνοιά του για το ποσοστό του ΑΕΠ που δίνεται για την Υγεία.

Μετά τις δηλώσεις του περί δολοφόνων-υπουργών που προσπάθησε να μαζέψει η εκπρόσωπος Τύπου του.

Και χθες, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το σύνθημα να “μας ξεσκίσουν”. Ο κ. Πολάκης δεν έχασε λεπτό. Βγήκε και “ξέσκισε” δημοσιογράφους, σκιτσογράφους (εδώ και εδώ), μέχρι και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, τα οποία κατηγόρησε ότι “τα παίρνουν” από φαρμακευτικές.

Σήμερα ο κ. Καραμέρος παραδέχτηκε ότι αλλιώς μιλάει στις κάμερες και αλλιώς στις περιοδείες, επιβεβαιώνοντας την απόλυτη υποκρισία του ΣΥΡΙΖΑ», περιγράφει ο κ. Ρωμανός και καταλήγει στη δήλωσή του:

«Και το θλιβερό ριάλιτι των καθημερινών στοχοποιήσεων, των προγραφών και της χυδαιότητας, με το οποίο καλύπτουν την ανεπάρκεια, την άγνοια και την έλλειψη πολιτικών προτάσεων, συνεχίζεται.

Καλή τους τύχη και καλά ξεμπερδέματα!»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...