514
Ο βουλευτής υποδέχθηκε την απόφαση της Δικαιοσύνης για τον συνάδελφό του με αυτή τη φωτογραφία και τη φράση «Με το Νίκο και θα σας ξαναγλεντήσουμε!» | Twitter / @pavpol2222

Ο Πολάκης «ξαναχτύπησε»: Στο στόχαστρο οι δικαστικοί που καταδίκασαν Παππά και δημοσιογράφοι

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2023, 14:01
Ο βουλευτής υποδέχθηκε την απόφαση της Δικαιοσύνης για τον συνάδελφό του με αυτή τη φωτογραφία και τη φράση «Με το Νίκο και θα σας ξαναγλεντήσουμε!»
|Twitter / @pavpol2222

Ο Πολάκης «ξαναχτύπησε»: Στο στόχαστρο οι δικαστικοί που καταδίκασαν Παππά και δημοσιογράφοι

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2023, 14:01

Ακόμη ένα δείγμα γραφής του «η επόμενη φορά θα είναι αλλιώς» προσέφερε στους ακολούθους του ο Παύλος Πολάκης μέσω ανάρτησής του την Κυριακή, γραμμένης με το γνωστό «αψύ» ύφος του.

Το post του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ φέρει τον τίτλο «ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ», ο οποίος προφανώς απευθύνεται στα πρόσωπα που το συνοδεύουν, μεταξύ των οποίων γνωστοί δημοσιογράφοι –όπως ο Νίκος Χατζηνικολάου, η Σία Κοσιώνη, ο Δημήτρης Καμπουράκης, ο Αντώνης Σρόιτερ, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Γιώργος Παπαδάκης κ.α.–, τραπεζίτες και ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής, των οποίων οι φωτογραφίες πλαισιώνουν, κατά τρόπο μάλλον πρωτοφανή, το κείμενο που ακολουθεί.

Επίσης, ο Π. Πολάκης φιλοξενεί στην ανάρτησή του ένα tweet το οποίο κατονομάζει τους δικαστές του Ειδικού Δικαστηρίου περί ευθύνης υπουργών που –ομοφώνως– καταδίκασαν τους κ.κ. Παππά και Καλογρίτσα. Εξαρχής ο ίδιος είχε κάνει γνωστό, βέβαια, πως η απόφαση δεν τον βρίσκει σύμφωνο.

Σημειώνουμε πως η σύνθεση του Ειδικού Δικαστηρίου έχει ανακοινωθεί δημοσίως εδώ και καιρό, επομένως το Protagon δεν κρίνει σκόπιμο να αναπαράγει τη λίστα αυτή.

Η χώρα πρέπει να «καθαρίσει» από τα παραπάνω πρόσωπα, σύμφωνα με τον βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ανάρτηση Πολάκη και μερικές από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο στυλ… «Wanted». Επάνω 15 γνωστοί δημοσιογράφοι, κυρίως τηλεοπτικοί, κάτω αριστερά οι επικεφαλής των τεσσάρων συστημικών τραπεζών και δεξιά ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής. 

Αναλυτικότερα, ο Παύλος Πολάκης έγραψε (σ.σ.: διατηρείται η ορθογραφία του ίδιου): «Αν δεν καθαρίσουμε από αυτούς ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ! Νομιζω κατάλαβαν οι περισσότεροι πλέον αυτά που φωνάζω από το 2016 …..

Επαναφορά όλων των ρυθμίσεων του Νόμου Παππα που κατάργησε η ΝΔ. Τέρμα στις Λίστες ΠΕΤΣΑ,τα λεφτά πίσω!!

– Εθελουσία στους δικαστές άνω των 60 ,δεύτερη σχολή δικαστων με παραγωγή 500 δικαστών το χρόνο για τα πρώτα 4 χρόνια ,ενοποίηση προανάκρισης με κυρια ανάκριση για υποθέσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος ,όπως και μέγιστη αναβολή ενός μηνός σε κάθε βαθμό εκδίκασης για αυτές τις υποθέσεις.

-Κατάργηση ΑΑΔΕ από ανεξάρτητη αρχή ,ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΙΤΣΙΛΗ και επαναφορά της είσπραξης των φόρων στο Υπουργείο Οικονομικων και στις εφορείες!

-ΥΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΛΕΓΧΟ τουλάχιστον μια από τις 4 συστημικές Τραπεζες ,με καταργηση του ΤΧΣ και πέρασμα των μετοχών του στο Υπουργείο Οικονομικων !

-Καταργηση πτωχευτικού Μητσοτακη,νέος νόμος Κατσέλη με προστασία της πρώτης κατοικίας και ρύθμιση εξόφλησης με δόσεις που αντέχουν οι δανειολήπτες ,με μετατροπή των κόκκινων δανείων σε ΧΡΕΩΛΥΤΙΚΑ

Οχι στις διαγραφές των δανείων των μεγαλομπαταχτσηδων και μεγαλοοφειλετων (εφοπλιστές δάνεια ΜΜΕ οπως πρώτο Φλεμα κλπλκλπ)

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ/ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!».

Καταδίκη από τη ΝΔ

Η Νέα Δημοκρατία δε θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το νέο «χτύπημα» του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, τον οποίο ταύτισε, μάλιστα, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τη δική του στρατηγική.

«Ο κ. Πολάκης ακολουθώντας την τοξική γραμμή Τσίπρα, δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξαναγυρίσει στις εποχές της “κάτω πλατείας”, τότε που έστελνε ομάδες σε σπίτια και ταβέρνες για να τραμπουκίσουν», τόνισε το Γραφείο Τύπου του κυβερνώντος κόμματος.

«Σήμερα στοχοποιεί και απειλεί ευθέως με προγραφές, δημοσιογράφους και δικαστές επειδή έχουν διαφορετική άποψη από αυτή του κ. Πολάκη και του ΣΥΡΙΖΑ.

» Τίποτα δεν έμαθαν, τίποτα δεν άλλαξαν», κατέληξε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...