287
Φώφη Γεννηματά και Κώστας Σκανδαλίδης στην αίθουσα της Ολομέλειας για την παραπομπή Παπαγγελόπουλου. Ποιο κόμμα είχε τις διαρροές; | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Προανακριτική Παπαγγελόπουλου: Το ΚΙΝΑΛ «καρφώνει» τη ΝΔ για τους «έξι πρόθυμους»

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2019, 12:27
Φώφη Γεννηματά και Κώστας Σκανδαλίδης στην αίθουσα της Ολομέλειας για την παραπομπή Παπαγγελόπουλου. Ποιο κόμμα είχε τις διαρροές;
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS

Προανακριτική Παπαγγελόπουλου: Το ΚΙΝΑΛ «καρφώνει» τη ΝΔ για τους «έξι πρόθυμους»

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2019, 12:27

Οι έξι διαρροές στην ψηφοφορία για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τον πρώην αν. υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο (εδώ), έβαλαν τη Νέα Δημοκρατία απέναντι στο Κίνημα Αλλαγής και τούμπαλιν. Ποιο κόμμα είχε τις διαρροές; Η ΝΔ που αριθμεί 158 βουλευτές ή το ΚΙΝΑΛ που έχει 22; Από την Πειραιώς κομματικές πηγές διαβεβαίωσαν ότι η ΚΟ της ΝΔ ψήφισε «σύσσωμη» την παραπομπή Παπαγγελόπουλου αναγκάζοντας το Κίνημα Αλλαγής να εκδώσει ολόκληρη ανακοίνωση.

Η Χαριλάου Τρικούπη βρήκε την ευκαιρία να καυτηριάσει τη στάση της λεγόμενης «καραμανλικής» πτέρυγας στο κόμμα της ΝΔ, που όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ανακοίνωση, έδειξε να ανταποκρίνεται στο περιεχόμενο της ομιλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής, η ομιλία Παπαγγελόπουλου «δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας για τους στενούς δεσμούς του με την καραμανλική πτέρυγα της Νέας Δημοκρατίας», καθώς «όλη η ομιλία του απευθύνθηκε πολιτικά και συναισθηματικά σε αυτούς και από ό,τι φαίνεται από την ψηφοφορία, με τα έξι λευκά και άκυρα, βρήκε ανταπόκριση».

«Πάλι καλά που περιορίστηκαν στους έξι πιο πρόθυμους, γιατί στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας θα μπορούσαν να βρεθούν και περισσότεροι», σχολίασαν δηκτικά από το κόμμα της Φώφης Γεννηματά, για να συμπληρώσουν με νόημα:

«Εξάλλου, τα κενά υπουργικά έδρανα χθες (Τρίτη) αποδεικνύουν τα προβλήματα της Νέας Δημοκρατίας στη συγκεκριμένη υπόθεση».

«Στο τέλος, βέβαια, κάποιοι καλοθελητές θα μας πουν ότι ο Παπαγγελόπουλος ήταν ΠΑΣΟΚ», κατέληξε ειρωνικά η ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Κουμουνδούρου: «Καλά ξεμπερδέματα»

«Δεν ήταν μόνο τα άδεια υπουργικά έδρανα που απαξίωσαν τη χθεσινή συζήτηση για Προανακριτική και επιβεβαίωσαν τη δειλία του πρωθυπουργού. Φρόντισαν γι’ αυτό και έξι βουλευτές της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ που έσπασαν την κομματική γραμμή και ψήφισαν κατά της προανακριτικής παρωδίας. Καλά ξεμπερδέματα», ήταν το σχόλιο από πηγές της Κουμουνδούρου για το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...