184
|

Συνήγορος του Παπαγγελόπουλου ο Δημήτρης Τσοβόλας

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2019, 11:11

Συνήγορος του Παπαγγελόπουλου ο Δημήτρης Τσοβόλας

Protagon Team Protagon Team 9 Οκτωβρίου 2019, 11:11

Ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος έχει προετοιμαστεί. Λίγες ώρες μετά την απόφαση της Βουλής (με διαρροές από τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ), για τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής με σκοπό τη διερεύνηση τεσσάρων αδικημάτων που φέρεται να τέλεσε ως αν. υπουργός Δικαιοσύνης, έγινε γνωστό ότι έχει ήδη συμφωνήσει να έχει τη νομική αρωγή του Δημήτρη Τσοβόλα.

Αυτό ανέφεραν καλά πληροφορημένες πηγές της Κουμουνδούρου. Συνήγορος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Δικαιοσύνης της κυβέρνησης Τσίπρα στη διαδικασία που ελέγχονται οι ενέργειές του ως «Ρασπούτιν» αναλαμβάνει ο νομικός και πρώην υπουργός του (παπανδρεϊκού) ΠΑΣΟΚ.

Σε όλο αυτό υπάρχει και μια υποδήλωση: Τριάντα χρόνια μετά τη δική του παραπομπή στο ειδικό δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά, ο μάχιμος δικηγόρος (μετά το τέλος της ενασχόλησής του με την πολιτική εδώ και 15χρόνια) από την Αρτα, αναλαμβάνει την υπεράσπιση του κ. Παπαγγελόπουλου, σε μία κίνηση που προκαλεί πολιτικούς συνειρμούς.

Κατά τις ίδιες πηγές, ενδεχομένως εντός της Τετάρτης να υπάρξουν και οι πρώτες δηλώσεις του κ. Τσοβόλα με την ιδιότητα του συνηγόρου του κ. Παπαγγελόπουλου.

Ο Δημήτρης Τσοβόλας στο ειδικό δικαστήριο για το σκάνδαλο Κοσκωτά

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...