183
Η αντίδραση του Κόρμπιν στα περί Βενεζουέλας... | bbc.co.uk

Σε άλλους πλανήτες πέρασε (και) η αντιπαράθεση Μέι – Κόρμπιν

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2017, 18:08
Η αντίδραση του Κόρμπιν στα περί Βενεζουέλας...
|bbc.co.uk

Σε άλλους πλανήτες πέρασε (και) η αντιπαράθεση Μέι – Κόρμπιν

Protagon Team Protagon Team 11 Οκτωβρίου 2017, 18:08

Δεν είναι μόνο η αντιπαράθεση στο ελληνικό Κοινοβούλιο που έχει ξεφύγει από τα τετριμμένα γήινα και έχει περάσει στον Αρη και στους εξωγήινους. Τα φώτα μας έχουμε δώσει και στη Βρετανία όπου η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι και ο Τζέρεμι Κόρμπιν άφησαν για λίγο την πεζή πραγματικότητα του Brexit για να πιάσουν άλλους πλανήτες.

«Ωρα της Πρωθυπουργού» την Τετάρτη στο βρετανικό Κοινοβούλιο με την Mέι και τον Κόρμπιν να ανταλλάσσουν σύντομες και καυστικές παρεμβάσεις.

«Αναρωτιέμαι, σε ποιον πλανήτη είναι η πρωθυπουργός;» είπε ο Κόρμπιν, ενώ η συζήτηση είχε φτάσει στην Πρόνοια και συγκεκριμένα το Universal Credit, ένα επίδομα που ενσωματώνει σε μία πληρωμή έξι προϋπάρχοντα.

Η Τερέζα Μέι υπερασπίστηκε την πολιτική της και το νέο σύστημα που είναι πιο απλό, αν και τα βρετανικά μέσα λένε ότι υπάρχουν πολλά παράπονα για την εφαρμογή.

Αυτό που θα πρέπει να φροντίσουμε, είπε σε άλλη αποστροφή της ομιλίας της, «είναι να μην πλησιάσει καθόλου ο σκιώδης υπουργός Οικονομικών στο Δημόσιο Ταμείο.

«Ο αρχηγός της αντιπολίτευσης», συνέχισε η Τερέζα Μέι, «με ρώτησε νωρίτερα “σε ποιον πλανήτη είμαι”». Όλοι όμως ξέρουμε σε ποιον πλανήτη είναι αυτός και ο σκιώδης υπουργός του, στον πλανήτη Βενεζουέλα».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...