To bagel της έριδος: με σολομό και τυρί-κρέμα

Καπνιστός σολομός, τυρί κρέμα και από πάνω μπαίνει ντομάτα σε φέτες και ξερό κρεμμύδι. Το ξινό της ντομάτας έρχεται να συνοδεύσει...

Νίκος Μορόπουλος
27 Μαρ27 Μαρτίου 2017, 18:02

Φυτεύουμε ντομάτες: πρώτα οι σπόροι!

Ακολουθήστε τις ακριβείς οδηγίες μου και σας υπόσχομαι ότι το καλοκαιράκι δεν θα χρειάζεστε προμήθειες από τον μανάβη σας...

Αντυ Παξινός
27 Μαρ27 Μαρτίου 2017, 17:38

Τώρα πολλαπλασιάζουμε τα ριζωματώδη

Αυτήν την εποχή είναι πολύ εύκολο να τα διαιρέσουμε, είτε για να αναπτυχθούν καλύτερα ή για να πολλαπλασιαστούν...

Αντυ Παξινός
24 Μαρ24 Μαρτίου 2017, 00:03

Πρωινό έτοιμο από το βράδυ!

Ελπίζω να σας αρέσει αυτή η ιδέα, γιατί το πρωινό είναι το γεύμα που δεν πρέπει να χάνουμε με τίποτα!

Εύη Σκούρα
24 Μαρ24 Μαρτίου 2017, 00:01

Μαυρομάτικα με μάραθα σε μαγείρεμα κρητικό

Η παραδοσιακή κρητική συνταγή θέλει τα μαυρομάτικα φασόλια μαγειρεμένα με μάραθα. Δοκιμάστε τα και θα διαπιστώσετε πόσο πολύ δένουν οι γεύσεις...

Βαγγελιώ Κασσαπάκη
21 Μαρ21 Μαρτίου 2017, 17:39

Το δικαίωμα του χορτοφάγου στο παστίτσιο

Το «χορτοφαγικό παστίτσιο», πέρα από ένα νόστιμο φαγητό, είναι και τεράστια ευκαιρία για να καθαρίσεις το ψυγείο από διάφορα λαχανικά...

Μαρία Τσέκου
17 Μαρ17 Μαρτίου 2017, 11:12

Γεωπόνε, μίλα μας για σταμναγκάθι

Η συγκομιδή γίνεται 3-4 μήνες μετά τη σπορά, όταν η ροζέτα έχει αποκτήσει ικανοποιητικό μέγεθος, και πάντως πριν την έκπτυξη αγκαθιού

Κώστας Λιονουδάκης
14 Μαρ14 Μαρτίου 2017, 17:26

Θα μπορούσες να το πεις και μιλφέιγ

Οταν έφτιαξα αυτό το γλυκό για πρώτη φορά, τολμώ να πω ότι το μεγαλύτερο μέρος το κατανάλωσα μόνη μου - είναι...

Μαρία Τσέκου
13 Μαρ13 Μαρτίου 2017, 17:31

Ο δεκάλογος της σωστής μεταφύτευσης

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να δώσετε ζωντάνια, ανάπτυξη και πλούσια ανθοφορία στα αγαπημένα σας φυτά...

Κώστας Λιονουδάκης
10 Μαρ10 Μαρτίου 2017, 15:43

Πάστα φλόρα με αλεύρι που ευεργετεί

Σκέφτηκα να φτιάξω πάστα φλόρα, με την αγαπημένη μου μαρμελάδα βερίκοκο, το τελευταίο βαζάκι που απέμεινε από την καλοκαιρινή σοδειά, αλεύρι...

Αλεξάνδρα Μιμίκου
7 Μαρ7 Μαρτίου 2017, 14:07