399
|

Ψηφιακή κινητή στα μέτρα των millennials

Avatar Advertorial 14 Οκτωβρίου 2021, 19:38

Ψηφιακή κινητή στα μέτρα των millennials

Avatar Advertorial 14 Οκτωβρίου 2021, 19:38

Ένα νέο προϊόν κινητής τηλεφωνίας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες και τις επιθυμίες της τόσο ξεχωριστής γενιάς των millennials (25-35 ετών σήμερα), λανσάρει η COSMOTE. Ονομάζεται COSMOTE Neo (προφέρεται «Νίο») και είναι, όπως σημειώνει η εταιρεία, η πρώτη εξ ολοκλήρου ψηφιακή κινητή τηλεφωνία στη χώρα μας, καθώς «όλα γίνονται μέσα από το My COSMOTE app. Και όταν λέμε όλα εννοούμε όλα».

Πράγματι, στη νέα αυτή κατηγορία κινητής, ο χρήστης μπορεί από το κινητό του τηλέφωνο και μόνο από αυτό, μέσα από την εφαρμογή της COSMOTE, να κάνει την εγγραφή, την ταυτοποίηση συνδρομητή, την επιλογή του πλάνου, τη ενεργοποίησή του, την πληρωμή, τη διακοπή και την εξυπηρέτηση – ακόμη και την αλλαγή από καρτοκινητό στο Neo, αλλά και την αίτηση για φορητότητα (αλλαγή παρόχου). Όλα, δηλαδή, αρχίζουν και ολοκληρώνονται μέσα από το My COSMOTE app.

«Το COSMOTE Neo είναι η «γέφυρα» μεταξύ του συμβολαίου και της καρτοκινητής. Σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην κινητή της χώρας μας. Το έχουμε σχεδιάσει με βάση τις επιθυμίες και  τις ανάγκες του κόσμου, που είμαστε βέβαιοι ότι θα το αγκαλιάσει», δηλώνει σχετικά ο Παναγιώτης Γαβριηλίδης, Chief Marketing Officer Consumer Segment Ομίλου ΟΤΕ.

Η Λιάνα Μόσχου, Διευθύντρια Marketing Communications Strategy Ομίλου ΟΤΕ, δίνει το προφίλ του κοινού στο οποίο απευθύνεται: «Είναι μια γενιά ενημερωμένη, εξοικειωμένη με την τεχνολογία και κάνει τα πάντα μέσω smartphone. Ανήκουν, συνήθως, στην ηλικιακή ομάδα 25-35, είναι δυναμικοί άνθρωποι, με την έννοια ότι η ζωή τους αλλάζει γρήγορα, θέλουν να είναι ευέλικτοι, ελεύθεροι και ζουν στο Ίντερνετ. Έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους και έχουν ξεκινήσει να δραστηριοποιούνται στο εργασιακό περιβάλλον, αλλά δεν είναι ακόμη οικονομικά άνετοι, τώρα αρχίζουν να είναι αυτόνομοι. Θέλουν κάτι παραπάνω από αυτά που προσφέρει η καρτοκινητή αλλά δεν είναι έτοιμοι για τη δέσμευση του συμβολαίου»

Πράγματι, το COSMOTE Neo βασίζεται στη χρήση data, ενώ ο συνδρομητής του μπορεί να διακόψει τη χρήση του οποιαδήποτε στιγμή θέλει, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση, όπως μπορεί και να την επαναφέρει. Επίσης, έχει τη  δυνατότητα να αλλάζει κάθε μήνα το πλάνο του και να το διαμορφώνει ανάλογα με τις ανάγκες του.

Ο συνδρομητής έχει να επιλέξει από 4 απλούς συνδυασμούς, που περιλαμβάνουν 400 ή 700 λεπτά χρόνου ομιλίας και data 5 GB ή 10 GB. Η τιμή των συνδυασμών κυμαίνεται από €20 – 30€ τον μήνα, ενώ ο χρήστης, με €5€ ανά επιλογή, μπορεί να ενεργοποιεί πακέτα για έξτρα GB, λεπτά ομιλίας και SMS.

Για κάθε νέο χρήστη το COSMOTE Neο προσφέρει δώρο 100 GB για 12 μήνες.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News