204
H Grumpy Cat έγινε διάσημη για τη μονίμως γκρινιάρικη έκφρασή της | Grumpy Cat / Instagram

Το τελευταίο «νιάου» της Grumpy Cat

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2019, 14:43
H Grumpy Cat έγινε διάσημη για τη μονίμως γκρινιάρικη έκφρασή της
|Grumpy Cat / Instagram

Το τελευταίο «νιάου» της Grumpy Cat

Protagon Team Protagon Team 17 Μαΐου 2019, 14:43

Ποτέ ξανά, μία τόσο γκρινιάρικη μουσούδα, δεν ήταν πιο αξιολάτρευτη. Οπως μαρτυρούσε και το όνομά της, η Grumpy Cat (Γκρινιάρα Γάτα) έγινε διάσημη για αυτό ακριβώς, για τη μονίμως μουτρωμένη της έκφραση, που σου έδινε την αίσθηση ότι δεν είναι ικανοποιημένη με τίποτα.

Η διασημότερη γάτα του κόσμου πέθανε σε ηλικία επτά ετών, έχοντας προλάβει να γίνει viral για την μόνιμη έκφραση γκρίνιας και να γνωρίσει δόξες πραγματικής influencer. Σύμφωνα με δήλωση της ιδιοκτήτριάς της, η διάσημη γάτα πέθανε την Τρίτη 14 Μαΐου ύστερα από επιπλοκές που παρουσίασε λόγω ουρολοίμωξης. Η ανακοίνωση στα social media προκάλεσε θλίψη σε εκατομμύρια θαυμαστές της.

Η γάτα από την Αριζόνα των ΗΠΑ είχε φέρει «εκατομμύρια χαμόγελα στα πρόσωπα των ανθρώπων» ενώ είχε συγκεντρώσει 2,4 εκατ. followers στο Instagram. Η Grumpy, της οποίας το πραγματικό όνομα ήταν «Ταρντάρ Σως», έγινε viral το 2012, όταν φωτογραφίες με την τόσο χαρακτηριστική έκφρασή της έκαναν το γύρο του Διαδικτύου.

View this post on Instagram

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on

H Grumpy Cat, εκτός από αγαπημένη σταρ του Ιντερνετ, απέκτησε και εταιρεία στο όνομά της, η οποία εμπορεύεται μία ευρεία γκάμα προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων ρούχων, ημερολογίων και παιχνιδιών. Ολα φυσικά, με τη νευριασμένη φάτσα της γάτας.

Ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο κάνοντας τηλεοπτικές εμφανίσεις και το 2014, η γάτα – ντίβα πρωταγωνίστησε ακόμη και στη δική της χριστουγεννιάτικη ταινία.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

3

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...