228
Το νέο «Σαντιάγο Μπερναμπέου» | Youtube

Στα άδυτα του Bernabeu 2.0 – περισσότερες θέσεις για άτομα με αναπηρία το νέο γήπεδο της Ρεάλ

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 15:20
Το νέο «Σαντιάγο Μπερναμπέου»
|Youtube

Στα άδυτα του Bernabeu 2.0 – περισσότερες θέσεις για άτομα με αναπηρία το νέο γήπεδο της Ρεάλ

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 15:20

Σε μία θεαματική αλλά και ουσιαστική αναβάθμιση του ιστορικού της γηπέδου προχωρά η πρωταθλήτρια Ευρώπης. Στο βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Ρεάλ Μαδρίτης, φαίνονται οι εντυπωσιακοί χώροι του νέου «Σαντιάγο Μπερναμπέου». Το γήπεδο αλλάζει όψη και γίνεται πολύ πιο σύγχρονο και όμορφο για να αφήνει ευχαριστημένο και τον πιο απαιτητικό φίλο της Ρεάλ.

Το πρότζεκτ «Σαντιάγκο Μπερναμπέου 2.0» τίθεται σε εφαρμογή και όλοι περιμένουν να δουν τις αλλαγές στην ιστορική έδρα της Ρεάλ. Η διοίκηση της ομάδας αναμένεται να πάρει δάνειο 520.000.000 ευρώ, το οποίο θα αποπληρωθεί σε 25 χρόνια. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχει υπολογιστεί πως η Ρεάλ θα πρέπει να πληρώνει 25.000.000 ευρώ, για τα επόμενα 25 χρόνια με ένα επιτόκιο 3%. Η ανακατασκευή θα προσφέρει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου 2.0» τη δυνατότητα να έχει οροφή που ανοίγει και ένα νέο εξωτερικό περίβλημα. Το νέο γήπεδο θα είναι 12 μέτρα ψηλότερο, ενώ το εσωτερικό θα αλλάξει και θα είναι ψηφιακό, δίνοντας την δυνατότητα στο κοινό να συνδεθεί και να δει replay του αγώνα.

Εκτός όμως από τα εντυπωσιακά τεχνολογικά σχέδια και τις διαφορές στην εξωτερική του όψη, το νέο γήπεδο θα έχει και ακόμα μία, πιο σημαντική διαφορά. Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, το γήπεδο θα είναι μεγαλύτερο κατά 800 θέσεις, αλλά μόνο για άτομα με ειδικές ανάγκες. Κατά τ’ άλλα η χωρητικότητα θα είναι ίδια, δηλαδή 81.844 θέσεις.