161
Αριστερά στη φωτογραφία ο νέος προϊστάμενος του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, όταν βρισκόταν στο πλευρό του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου | Τwitter

Αυτός είναι ο διάδοχος της Νοτοπούλου

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 14:11
Αριστερά στη φωτογραφία ο νέος προϊστάμενος του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, όταν βρισκόταν στο πλευρό του υπουργού Παιδείας Κώστα Γαβρόγλου
|Τwitter

Αυτός είναι ο διάδοχος της Νοτοπούλου

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 14:11

Από το υπουργείο Παιδείας στη θέση του διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Ο θεσσαλονικιός Γιώργος Αγγελόπουλος είναι ο εκλεκτός του Μαξίμου για τη θέση που άφησε πίσω της η υπουργοποιηθείσα Κατερίνα Νοτοπούλου.

Η ανάληψη των καθηκόντων του ανακοινώθηκε επισήμως τη Δευτέρα.

Ο κ. Αγγελόπουλος έχει διατελέσει σύμβουλος του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου, αναπληρωτής γενικός γραμματέας και γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Από το 2014 είναι επίκουρος καθηγητής στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΑΠΘ, ενώ όπως σημειώνεται στη σχετική ενημέρωση για το βιογραφικό του νέου προϊσταμένου του πρωθυπουργικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη, έχει δραστηριοποιηθεί σε δομές κοινωνικής και αλληλέγγυας οικονομίας, καθώς και στο πανεπιστημιακό συνδικαλιστικό κίνημα.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1966 και σπούδασε κοινωνιολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και κοινωνική ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο του St. Andrews της Σκωτίας.

Είναι διδάκτορας Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του πανεπιστημίου του Καίμπριτζ, και υπότροφος του ΙΚΥ.

Δίδαξε σε πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού (Καίμπριτζ, Πάντειο, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Γκρατζ, Λευκωσία) και έχει δημοσιεύσει μελέτες στα ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...