239
|

Αιφνιδιαστική παραίτηση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης – μόλις που είχε αναλάβει!

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 14:08

Αιφνιδιαστική παραίτηση του γενικού γραμματέα Ενημέρωσης – μόλις που είχε αναλάβει!

Protagon Team Protagon Team 24 Σεπτεμβρίου 2018, 14:08

Δέκα ημέρες. Τόσο έμεινε στη θέση του ο γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Γιώργος Κρικρής, οποίος τοποθετήθηκε εκεί για να αντικαταστήσει τον –αναβαθμισθέντα στον τελευταίο ανασχηματισμό– Λευτέρη Κρέτσο, που έγινε υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής (με υπουργό πάντα τον Νίκο Παππά).

Χωρίς να εξηγήσει τους λόγους της αποχώρησής του, ο κ. Κρικρής με μήνυμά του στα social media το μεσημέρι της Δευτέρας είπε ότι «το περιβάλλον» μέσα στο οποίο κλήθηκε να εργαστεί δεν ήταν και το καλύτερο. Μάλιστα επικαλέστηκε και κάποιους που τον είχαν συμβουλεύσει «μην μπλέξεις εκεί».

«Πιστεύω ότι η χώρα έχει ανάγκη από φωνές που μπορούν να διαμορφώσουν μια υγιή προοπτική χωρίς ιδεοληψίες και αγκυλώσεις, από ανθρώπους που δεν φοβούνται τη συνεργασία του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

»Διαισθάνθηκα ότι το περιβάλλον μέσα στο οποίο κλήθηκα να εργαστώ δεν προσφέρεται για κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον όσο εγώ θα ήθελα και όσο πιστεύω ότι η εποχή επιβάλλει.

» Παραμένω ενεργός στην πόλη που γεννήθηκα και αγαπώ, για να αφοσιωθώ σε κάτι που πιστεύω βαθιά: την Αυτοδιοίκηση» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο κ. Κρικρής επέλεξε να μην ασχοληθεί με τα της κεντρικής κυβέρνησης υπό την εποπτεία του διδύμου Κρέτσου-Παππά και να αφοσιωθεί στα της Αυτοδιοίκησης· άλλωστε από τον Μάρτιο του 2017  έως τον διορισμό του στη γενική γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ήταν αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης. Τώρα δεν είναι λίγοι εκείνοι που εκτιμούν ότι θα είναι ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη.

Στην ανοιχτή επιστολή του στα social media ανέφερε:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...