293
Ο Μπραντ Παρσκέιλ απευθύνεται στο κοινό σε ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ, τον Αύγουστο του 2019 | REUTERS/Jonathan Ernst/File Photo

Οπλισμένος στενός συνεργάτης του Τραμπ απειλούσε να αυτοκτονήσει

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2020, 14:13
Ο Μπραντ Παρσκέιλ απευθύνεται στο κοινό σε ομιλία του Ντόναλντ Τραμπ, τον Αύγουστο του 2019
|REUTERS/Jonathan Ernst/File Photo

Οπλισμένος στενός συνεργάτης του Τραμπ απειλούσε να αυτοκτονήσει

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2020, 14:13

Ο Μπραντ Παρσκέιλ, πρώην διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ και νυν υπεύθυνος για την εκστρατεία του αμερικανού προέδρου στα ψηφιακά μέσα, εισήχθη την Κυριακή σε νοσοκομείο, αφού η σύζυγός του ειδοποίησε την αστυνομία ότι απειλούσε να αυτοκτονήσει, μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Παρσκέιλ αντικαταστάθηκε τον Ιούλιο από τη θέση του διευθυντή της προεκλογικής εκστρατείας, τέσσερις μήνες πριν από τις προεδρικές εκλογές, ενώ ο Ντόναλντ Τραμπ βρισκόταν σε πτώση στις δημοσκοπήσεις – εξακολουθεί μάλιστα να υπολείπεται του Τζο Μπάιντεν.

Ηταν διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του Ντόναλντ Τραμπ στα ψηφιακά μέσα, για το 2016, και παραμένει και για το 2020.

Οπως έγινε γνωστό, οι αστυνομικοί δέχτηκαν κλήση από κατοικία στο Φορτ Λόντερντεϊλ, όπου «ένας ένοπλος επιχειρούσε να αυτοκτονήσει». Ο άνδρας στη συνέχεια αναγνωρίστηκε από τους αστυνομικούς ότι είναι ο Μπραντ Παρσκέιλ.

Ηταν «οπλισμένος, είχε πρόσβαση σε πολλά πυροβόλα όπλα και απειλούσε να κάνει κακό στον εαυτό του», σύμφωνα με τους αστυνομικούς, στους οποίους παραδόθηκε γρήγορα. Στη Φλόριντα ο νόμος επιτρέπει την προσωρινή κράτηση ανθρώπων που πάσχουν από ψυχική νόσο.

Ο Παρσκέιλ είχε απαλλαγεί από τα καθήκοντά του έπειτα από προεκλογική συγκέντρωση του Ντόναλντ Τραμπ στην Τάλσα της Οκλαχόμα, η οποία είχε επικριθεί για την πολύ χαμηλή συμμετοχή σε αυτήν αλλά και για τη χωρίς ειρμό ομιλία του προέδρου. Παρέμεινε, ωστόσο, σημαντικό μέλος της ομάδας της προεκλογικής εκστρατείας.

«Ο Μπραντ Παρσκέιλ είναι ένα μέλος της οικογένειάς μας και τον αγαπάμε όλοι. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε τον ίδιο και την οικογένειά του με όλα τα μέσα», δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της εκστρατείας του Τραμπ, Τιμ Μέρτογκ, στην εφημερίδα South Florida Sun Sentinel.

«Οι αηδιαστικές προσωπικές επιθέσεις των Δημοκρατικών και των δυσαρεστημένων RINOs (Republicans in name only, – Ρεπουμπλικανοί μόνο κατ’ όνομα) προχώρησαν υπερβολικά μακριά και θα έπρεπε να ντρέπονται για αυτό που έκαναν σε αυτόν τον άνθρωπο και στην οικογένειά του», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...