197
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη σε παλαιότερη φωτογραφία τους | Γραφείο Τύπου ΝΔ

Ο Μεϊμαράκης βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Δεν συζητήθηκε ποτέ συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2019, 12:58
Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη σε παλαιότερη φωτογραφία τους
|Γραφείο Τύπου ΝΔ

Ο Μεϊμαράκης βάζει τα πράγματα στη θέση τους: «Δεν συζητήθηκε ποτέ συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ»

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2019, 12:58

Το καλοκαίρι του 2015 στο μυαλό μας ήταν μόνο η πατρίδα και όχι τυχόν συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης κληθείς να τοποθετηθεί σε συνέντευξή του στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, για τα γεγονότα των κρίσιμων εκείνων ημερών για την παραμονή ή μη της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

 «Εκείνες τις ημέρες δεν υπήρχε ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε η Ελλάδα. Δεν συζητήθηκε ποτέ συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ. Συζητήθηκε μόνο η σύνθεση εθνικής ομάδας διαπραγμάτευσης για τη συμφωνία», σημείωσε ο επκεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ με αφορμή τη σχετική δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Τόσο ο Αντώνης Σαμαράς όσο και ο Κώστας Καραμανλής, αλλά και οι ξένοι ηγέτες, μου έλεγαν ότι πρέπει να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη. Εγώ ως πρόεδρος της ΝΔ τότε ήμουν ο πρόεδρος του αντι-ΣΥΡΙΖΑ», εξήγησε και διερωτήθηκε για το σενάριο περί «μεγάλου συνασπισμού»: «Αλλωστε πώς θα συγκυβερνούσαμε αφού δεν συμφωνούσαμε σε τίποτα;»

Ο κ. Μεϊμαράκης απάντησε τέλος και στα σχόλια για τη δήλωσή του σχετικά με το Νομπέλ Ειρήνης και την υποψηφιότητα Τσίπρα (περισσότερα ΕΔΩ), επισημαίνοντας με νόημα πως οι οπαδοί και οι φίλοι της ΝΔ πρέπει να διαβάζουν ολόκληρες τις δηλώσεις του, ενώ παράλληλα ξεκαθάρισε ο ίδιος ουδέποτε τάχθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...