403
Ο Παύλος Πολάκης δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Είναι και Σφακιανός εξάλλου (όπως είπε και ο Πρωθυπουργός) | Facebook

Ποια ντροπή; «Ακούστε παλικάρια», ο Πολάκης επιμένει και προκαλεί

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2019, 11:29
Ο Παύλος Πολάκης δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Είναι και Σφακιανός εξάλλου (όπως είπε και ο Πρωθυπουργός)
|Facebook

Ποια ντροπή; «Ακούστε παλικάρια», ο Πολάκης επιμένει και προκαλεί

Protagon Team Protagon Team 24 Απριλίου 2019, 11:29

Με ένα ακόμα «μάθημα» προς όλους ο Παύλος Πολάκης κάνει πως δεν άκουσε τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπό του – ακόμα και εντός του ΣΥΡΙΖΑ- και επιμένει για την «πολιτική κριτική» (κατά δήλωσή του) που άσκησε στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ : Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των "ίσων ευκαιριών " της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Dinsdag 23 april 2019

Στη νέα του ανάρτηση, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό  (που χρησιμοποίησε και ο Πρωθυπουργός από το βήμα της Βουλής) ότι το θέμα Κυμπουρόπουλου διογκώθηκε από τη ΝΔ για να αποφύγει το περιβόητο ντιμπέιτ Τσίπρα – Μητσοτάκη, ενώ επιτίθεται με δριμύτητα και στον Γιώργο Πατούλη, ο οποίος με την ιδιότητα του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, αποκάλεσε την επίθεση στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο «αχαρακτήριστη ρατσιστική επίθεση, ενάντια στις ευπαθείς ομάδες που η Πολιτεία οφείλει να προστατεύει και να αντιμετωπίζει με σεβασμό».

«Συστρατευόμαστε με τους συνανθρώπους που δίνουν μάχη για μια αξιοπρεπή ζωή και υποσχόμαστε ότι θα σταθούμε απέναντι σε όσους τους αντιμετωπίζουν με κυνισμό και έλλειψη σεβασμού», σχολίασε ο κ. Πατούλης για την επίθεση Πολάκη στον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ.

«Πατούλη είσαι λίγος, ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με ‘δικάσεις’, όταν για όλη τη βρωμιά του χώρου της υγείας έχεις πιει το αμίλητο νερό», τού απάντησε ο Παύλος Πολάκης με την επισήμανση ότι ανήκει στον  Ιατρικο Σύλλογο Χανίων και όχι στον ΙΣΑ.

Η ανάρτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας δεν θα μπορούσε να μην έχει και λίγο από… Στουρνάρα, με ένα ακόμη αιχμηρό σχόλιο για τη σύζυγο του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος.

Η ανάρτηση του κ. Πολάκη έχει αναλυτικά ως εξής:

«ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ : 
Στη πρώτη φωτογραφία το αποτέλεσμα των “ίσων ευκαιριών ” της νεοφιλελεύθερης αντίληψης για τα ΑΜΕΑ 
Στη δεύτερη φωτογραφία η ουσία της αριστερής αντίληψης του κοινωνικού κράτους που δημιουργεί δικαιοσύνη και ισότητα για τα άτομα με αναπηρία (τα κουτιά που πατάνε τα παιδιά ειναι τα μόρια ,τα επιδόματα, οι ειδικές ρυθμίσεις που θέλουν να καταργήσουν οι οπαδοί του κοινωνικού δαρβινισμού-αυτοματισμού-Νεοφιλελευθερισμού)
ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ της ΝΔ Κο Κυμπουροπουλο….
Όλα τα αλλα που γραφουν τα ΜΜΕ και τα Τρολ θέλουν να καλύψουν την τροπή σε φυγή του Μητσοτάκη στην πρόκληση του Τσιπρα για τηλεοπτική αναμέτρηση,τη δίωξη της κας Στουρναρα για την απευθείας ανάθεση με 713000 ευρω απο το Κεελπνο του Συνεδριου e-health το 2014 και το υπερπλεονασμα 4,4% που οδηγεί σε φορολογικές ελαφρύνσεις και στη ΜΗ μείωση του αφορολόγητου .
Άντε καλό βράδυ τωρα και που σαι Πατουλη: ειςαι λίγος ,ελεγχόμενος και διατεταγμένος για να με “δικάσεις” ,οταν για ολη τη βρωμιά του χώρου της υγείας εχεις πιει το αμίλητο νερο (ειμαι και στον Ιατρικο σύλλογο Χανιων οχι στον Ισα )»