355
Ο Μπραντ Πιτ στον ρόλο του Αντονι Φάουτσι | YouTube

Ο Μπραντ Πιτ ως Αντονι Φάουτσι σατιρίζει τις απίστευτες δηλώσεις Τραμπ [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2020, 15:13
Ο Μπραντ Πιτ στον ρόλο του Αντονι Φάουτσι
|YouTube

Ο Μπραντ Πιτ ως Αντονι Φάουτσι σατιρίζει τις απίστευτες δηλώσεις Τραμπ [βίντεο]

Protagon Team Protagon Team 26 Απριλίου 2020, 15:13

Τον ρόλο του Αντονι Φάουτσι, του επικεφαλής λοιμωξιολόγου του Λευκού Οίκου για τον κορονοϊό, ανέλαβε ο Μπραντ Πιτ στο εναρκτήριο σκετς της σατιρικής εκπομπής «Saturday Night Live», το Σάββατο.

Ο διάσημος ηθοποιός, βραβευθείς με Οσκαρ β’ ανδρικού ρόλου εφέτος για το «Κάποτε στο Χόλιγουντ», ενσάρκωσε τον Φάουτσι από το γραφείο του σπιτιού του. Και προσπάθησε να εξηγήσει και να αντικρούσει, όσο πιο ψύχραιμα μπορούσε, κάποια από τα πολλά κωμικοτραγικά που έχει πει ο Ντόναντ Τραμπ, τις ημέρες της πανδημίας, με τα οποία οι επιστήμονες… τραβάνε τα μαλλιά τους ή, ακόμα χειρότερα, αγγίζουν το πρόσωπό τους με απόγνωση.

Ο Αντονι Φάουτσι πιάνει το πρόσωπό του ακούγοντας κάτι που λέει ο Τραμπ στην ενημέρωση των δημοσιογράφων – Reuters

Μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα από όσα έχει πει ο Τραμπ σε δηλώσεις του, στα οποία απαντά ο Μπραντ Πιτ ως Φάουτσι: «Τα τεστ είναι πανέμορφα, όποιος θέλει μπορεί να κάνει τεστ, δεν ξέρουμε αν είναι γρίπη, μικρόβιο ή ιός, έχουμε κάνει καταπληκτική δουλειά και μία μέρα θα εξαφανιστεί (ο κορονοϊός) ως από θαύμα».

«Aν έλεγες σε έναν φίλο σου πως θα έρθεις να τον συναντήσεις σχετικά σύντομα και έφτανες μετά από ενάμιση χρόνο, τότε ο φίλος σου θα ήταν σχετικά νευριασμένος», σχολιάζει ο Πιτ-Φάουτσι την δήλωση του Τραμπ, που είχε πει «ότι θα έχουμε εμβόλια σχετικά σύντομα».

Φυσικά, μέσα σε όλα που αναφέρει ο Πιτ-Φάουτσι, είναι και οι απίστευτες πρόσφατες δηλώσεις του αμερικανού προέδρου για την θεραπεία των ασθενών του κορονοϊού με έγχυση απολυμαντικών και ακτίνων UV!

Μάλιστα, όπως αναφέρει το flix.gr, ο ίδιος ο Φάουτσι είχε πει πριν λίγο καιρό αστειευόμενος, στο CNN, πως θα ήθελε να τον ενσαρκώσει ο Πιτ στην εκπομπή, κάποια στιγμή.

Στο τέλος του σκετς ο Πιτ έβγαλε την περούκα του και ευχαρίστησε τον λοιμωξιολόγο για την «ηρεμία και διαύγεια που δείχνει αυτές τις δύσκολες μέρες», καθώς και εκείνους που εργάζονται στην πρώτη γραμμή της επιδημίας αλλά και τις οικογένειές τους.

Η δημοφιλής εκπομπή «Saturday Night Live» εξακολουθεί να προβάλεται «ζωντανά», αλλά πλέον μέσα από τα σπίτια των πρωταγωνιστών της, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...