298
O Παύλος Πολάκης αγκαλιά με τη συντρόφισσα Ρένα Δούρου προ εβδομάδων στο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ | αρχείο Protagon

Ειρωνείες Πολάκη: Ρένα πότε θα παραιτηθείς για τις φωτιές στην Καλιφόρνια;

Protagon Team Protagon Team 11 Νοεμβρίου 2018, 16:25
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 11/ 11/ 2018 21:52
O Παύλος Πολάκης αγκαλιά με τη συντρόφισσα Ρένα Δούρου προ εβδομάδων στο φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ
|αρχείο Protagon

Ειρωνείες Πολάκη: Ρένα πότε θα παραιτηθείς για τις φωτιές στην Καλιφόρνια;

Protagon Team Protagon Team 11 Νοεμβρίου 2018, 16:25
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 11/ 11/ 2018 21:52

Ο Παύλος Πολάκης «ξαναχτύπησε» με ειρωνείες αυτή τη φορά μέσω…. Καλιφόρνιας για τις ευθύνες της Ρένας Δούρου στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου στο Μάτι.

Ο γνωστός για τις εμπρηστικές του δηλώσεις, αναπληρωτής υπουργός Υγείας, βρήκε και την κατάλληλη στιγμή για να ανεβάσει το ειρωνικό του σχόλιο στο Facebook: την ημέρα διεξαγωγής του Μαραθωνίου της Αθήνας, όπου εκτός από τους δρομείς, τα βλέμματα ήταν στραμμένα στους πυρόπληκτους κατοίκους στο Μάτι που κάνουν εδώ και μήνες τον δικό τους αγώνα για να επουλώσουν τις πληγές τους.

«Ρένα Δούρου ακόμη να παραιτηθείς; Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρούς στην Καλιφόρνια! Γιατί δεν έδωσες εντολή εκκένωσης ε;» έγραψε, ξεχειλίζοντας από αμετροέπεια και έλλειψη σεβασμού για τα 99 θύματα της «Μαύρης Δευτέρας», αλλά και για όσους έμειναν να παλεύουν στα καμμένα να ξαναχτίσουν από την αρχή τη ζωή τους.

Με αυτόν τον αβασάνιστο τρόπο, ο κ. Πολάκης θέλησε να βάλει στη «ζυγαριά» του τους 99 νεκρούς της 23ης Ιουλίου με τα 26 και πλέον θύματα των φονικότερων πυρκαγιών στην ιστορία της Καλιφόρνιας, όπου εν τω μεταξύ έχουν εκκενώσει τις εστίες τους περισσότεροι από 250.000 άνρθωποι!

Rena Dourou ακόμα να παραιτηθείς;;;;;Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρους στη Καλιφορνια!!!!!Γιατι δεν…

Geplaatst door Παυλος Πολακης op Zaterdag 10 november 2018

Το πρωί της Κυριακής, κατά τη διάρκεια του 36ου Αυθεντικού Μαραθωνίου,  οι κάτοικοι της πυρόπληκτης περιοχής υπενθύμισαν στον κ. Πολάκη και τους ομογάλακτούς του, ότι είναι και αυτοί -ακόμα- εκεί, όπως και οι ευθύνες της αγαπημένης του περιφερειάρχη Αττικής…

Η ανακοίνωση της Πειραιώς

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει “αστειάκια” ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι. Το πρόβλημα της χώρας δεν είναι, όμως, ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...