208
H δικηγόγος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Αννυ Παπαρρούσου | Youtube

Απάντηση στους αστυνομικούς για τον Ζακ: Υπερβολική και παράνομη βία σε έναν που ψυχορραγούσε

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2018, 11:35
H δικηγόγος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, Αννυ Παπαρρούσου
|Youtube

Απάντηση στους αστυνομικούς για τον Ζακ: Υπερβολική και παράνομη βία σε έναν που ψυχορραγούσε

Protagon Team Protagon Team 28 Σεπτεμβρίου 2018, 11:35

Η δικηγόρος της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου απάντησε την Παρασκευή στις δηλώσεις των εκπροσώπων των αστυνομικών αναφορικά με το πόσο σύννομη και εντός των προβλεπόμενων πλαισίων ήταν η διαδικασία σύλληψης του 33χρονου στον πεζόδρομο της Γλάδστωνος.

Με αφορμή το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της «Εφημερίδας των Συντακτών» και τις σχετικές τοποθετήσεις των συνδικαλιστικών εκπροσώπων των αστυνομικών, η Αννυ Παπαρρούσου δεν δίστασε να μιλήσει για «υπερβολική, αναίτια και παράνομη βία» με θύμα έναν άνθρωπο που ψυχορραγούσε.

«Πρόκειται για άσκηση υπερβολικής, αναίτιας παράνομης βίας σε έναν άνθρωπο ημιθανή και αυτό δείχνει την υπερβολή», εκτίμησε η δικηγόρος της οικογένειας του θύματος σε δηλώσεις της στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ενώ ερωτηθείσα αν και πώς θα κινηθεί νομικά η οικογένεια, αρκέστηκε να πει πως θα πράξει τα δέοντα».

Η κυρία Παπαρρούσου  σχολίασε και τη δήλωση του προέδρου των Αστυνομικών Υπαλλήλων, Δημοσθένη Πάκου, ότι «οι αστυνομικοί άσκησαν την απαραίτητη βία» και ότι «αυτή είναι η πρακτική και σε όποιον αρέσει» (αντίστοιχες δηλώσεις έκανε το πρωί της Παρασκευής και ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών Στράτος Μαυροειδάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ).

«Η ποιότητα των δηλώσεων είναι ανάλογη με αυτήν της αντίδρασης μπροστά σε έναν άνθρωπο που ψυχορραγούσε», ήταν η αιχμηρή απάντησή της  στις δηλώσεις των συνδικαλιστών αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...