164
Η φωτογραφία από το πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών» | INTIMEnews

Νέο βίντεο: Το δεύτερο ξυλοκόπημα στον Ζακ Κωστόπουλο από τους αστυνομικούς

Protagon Team Protagon Team 27 Σεπτεμβρίου 2018, 09:13
Η φωτογραφία από το πρωτοσέλιδο της «Εφημερίδας των Συντακτών»
|INTIMEnews

Νέο βίντεο: Το δεύτερο ξυλοκόπημα στον Ζακ Κωστόπουλο από τους αστυνομικούς

Protagon Team Protagon Team 27 Σεπτεμβρίου 2018, 09:13

Νέο βίντεο από τον δημόσιο ξυλοδαρμό του Ζακ Κωστόπουλου στην οδό Γλάδστωνος, έφερε στη δημοσιότητα η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Στο διάρκειας ενός λεπτού και 30 δευτερολέπτων βίντεο, που έχει τραβηχτεί από κινητό τηλέφωνο αυτόπτη μάρτυρα, ο Ζακ Κωστόπουλος βρίσκεται στα χέρια των αστυνομικών που εν τω μεταξύ έχουν σπεύσει στο σημείο του μοιραίου επεισοδίου.

Αιμοφυρτος, χωρίς τις αισθήσεις του, με το κεφάλι του μπανταρισμένο και  πρόσωπό του να έχει μπλαβιάσει, κείτεται στον πεζόδρομο την ώρα που τουλάχιστον οκτώ αστυνομικοί έχουν πέσει πάνω του για να του περάσουν χειροπέδες.

Ενας κρατάει γκλοπ ενώ ένας άλλος φαίνεται στο βίντεο να κλοτσάει βίαια τον Ζακ Κωστόπουλο στα οπίσθια. Ο 33χρονος δεν φέρνει καμία αντίσταση και φαίνεται να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Όπως περιγράφει η εφημερίδα στο σχετικό δημοσίευμά της, οι αστυνομικοί τον πατούν με τις αρβύλες τους στα πόδια, του στρίβουν τα χέρια, τον σέρνουν πάνω στο οδόστρωμα που βάφεται με το αίμα του. Και σαν μην έφταναν όλα αυτά, ένας  τον πατά στο πρόσωπο και ένας άλλος τον κλοτσά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...