224
Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός το μοιραίο βράδυ στη Ραφήνα. Δέκα ημέρες μετά πήρε αποστάσεις από τους χειρισμούς του Νίκου Τόσκα | INTIMENEWS

Σαντορινιός: «Επικοινωνιακό λάθος οι δηλώσεις Τόσκα»

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2018, 10:33
Ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός το μοιραίο βράδυ στη Ραφήνα. Δέκα ημέρες μετά πήρε αποστάσεις από τους χειρισμούς του Νίκου Τόσκα
|INTIMENEWS

Σαντορινιός: «Επικοινωνιακό λάθος οι δηλώσεις Τόσκα»

Protagon Team Protagon Team 3 Αυγούστου 2018, 10:33

Ο ένας μετά τον άλλον οι υπουργοί παίρνουν αποστάσεις από τον Νίκο Τόσκα. Πρώτα ήταν ο Πάνος Σκουρλέτης που αμφισβήτησε το δόγμα του αν. υπουργού Προστασίας του Πολίτη ότι δεν έγιναν επιχειρησιακά λάθη στη διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, λέγοντας ότι όταν έχεις τόσους νεκρούς δεν μπορείς να λες ότι όλα έγινα σωστά. Τώρα εμφανίστηκε ο υφυπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός που άφησε επίσης αιχμές για τις τοποθετήσεις του κ. Τόσκα.

Σε δηλώσεις του το πρωί στον ΑΝΤ1 και κληθείς να σχολιάσει την περιβόητη πλέον συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη από τον κ. Τόσκα και τον Δημήτρη Τζανακόπουλο, ο κ. Σαντορινιός ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Προφανώς και πρέπει να αποτιμηθούν τα λάθη. Ακόμα και τα επικοινωνιακά λάθη. Είναι επικοινωνιακό λάθος το γεγονός, ότι έγινε μια συνέντευξη που κάποιος είπε ότι “τα ίδια θα έκανα”…».

Ο κ. Τόσκας είχε πει σε εκείνη τη συνέντευξη Τύπου:

«Προσπαθώ να βρω ποια είναι τα λάθη και ποιοι έχουν την ευθύνη, σας λέω ότι δεν μπορώ να βρω μεγάλα λάθη επιχειρησιακά σε όλη αυτήν την κατεύθυνση των επιχειρήσεων. Φυσικά οι απώλειες είναι μεγάλες και μας έχουν συγκλονίσει όλους, πάνω απ’ όλους εμάς που διαχειριστήκαμε αυτήν την κατάσταση».

Σε άλλη παρατήρηση του δημοσιογράφου ότι όλη η διαχείριση του περιστατικού έδωσε μια στρεβλή εικόνα στον Πρωθυπουργό για την κατάσταση ο κ. Σαντορινιός παραδέχτηκε ότι «το γεγονός ότι υπήρχαν κάμερες κάνει λίγο διαφορετική και τη διαχείριση της ενημέρωσης».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...