217
Ο Μικ Τζάγκερ είναι γνωστός λάτρης του ποδοσφαίρου | REUTERS/Dylan Martinez

Γιατί η εθνική Βραζιλίας «φοβάται» τον Μικ Τζάγκερ;

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 11:56
Ο Μικ Τζάγκερ είναι γνωστός λάτρης του ποδοσφαίρου
|REUTERS/Dylan Martinez

Γιατί η εθνική Βραζιλίας «φοβάται» τον Μικ Τζάγκερ;

Protagon Team Protagon Team 19 Ιουνίου 2018, 11:56

Για τους περισσότερους, η Βραζιλία είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ. Ο Νεϊμάρ, ο Κουτίνιο, ο Μαρσέλο και οι υπόλοιποι δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν. Τίποτα;

Μία είδηση που κάνει τον γύρο του κόσμου αναφέρει ότι όσοι βρίσκονταν κοντά στην εθνική Βραζιλίας φοβόντουσαν πως η παρουσία του τραγουδιστής των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, στο γήπεδο όπου θα έκανε ντεμπούτο η ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα ήταν καταστροφή για αυτούς.

Ο λόγος, σύμφωνα με την Page Six, είναι ότι κάθε φορά που ο θρύλος της ροκ έρχεται στα παιχνίδια της Βραζιλίας, η Σελεσάο υφίσταται ταπεινωτικές ήττες. Γι’ αυτόν τον λόγο, τον θεωρούν «γκαντέμη».

Df-zi0oWAAASRoD
Ο Τζάγκερ στο γήπεδο και η Βραζιλία στο… καναβάτσο

Η πλάκα είναι ότι οι φόβοι των Βραζιλιών επιβεβαιώθηκαν αφού ο Νεϊμάρ και η παρέα του δεν κατάφεραν να νικήσουν την μαχητική Βραζιλία το βράδυ της Κυριακής. Βεβαίως, δεν πρόκειται για «ταπεινωτική ήττα», αλλά ήταν ένα ταπεινωτικό αποτέλεσμα αφού οι περισσότεροι περίμεναν μία άνετη νίκη της Βραζιλίας.

Οσο για τον Μικ, που είναι σε ευρωπαϊκή τουρνέ, ήθελε να έχει κάποιες ημερομηνίες χωρίς υποχρεώσεις, για να από κοντά κάποιους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ετσι, σκέφτηκε να βρεθεί στο γήπεδο και να δει από κοντά τον αγώνα Βραζιλίας – Ελβετίας.

Λέτε γι’ αυτό ο Νεϊμάρ να έπεφτε κάτω σε κάθε μαρκάρισμα αντιπάλου του;

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...