226
Η Μπριζίτ και ο Εμανουέλ Μακρόν στο χιονοδρομικό κέντρο Λα Μονζί | Twitter

Τα -όχι και τόσο κρυφά- Χριστούγεννα στα Πυρηναία του ζεύγους Μακρόν

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2017, 08:28
Η Μπριζίτ και ο Εμανουέλ Μακρόν στο χιονοδρομικό κέντρο Λα Μονζί
|Twitter

Τα -όχι και τόσο κρυφά- Χριστούγεννα στα Πυρηναία του ζεύγους Μακρόν

Protagon Team Protagon Team 27 Δεκεμβρίου 2017, 08:28

Μετά τα 40α του γενέθλια τα οποία πέρασε σε έναν εντυπωσιακό πύργο, παραπέμποντας σύμφωνα με κάποιους κακεντρεχείς στο αυτοκρατορικό παρελθόν της Γαλλίας, ο Εμανουέλ Μακρόν και η σύζυγός του Μπριζίτ, επέλεξαν ένα χιονοδρομικό κέντρο στα Πυρηναία για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Κατά την επίσημη γραμμή ενημέρωσης του Ελιζέ, το προεδρικό ζεύγος ήθελε να περάσει τις γιορτές διακριτικά, μακριά από τα ΜΜΕ. Αλλά επέλεξε το δημοφιλές χιονοδρομικό κέντρο Λα Μονζί. Ετσι, δεν απέφυγαν ούτε τους θαυμαστές –αν πράγματι ήθελαν κάτι τέτοιο– ούτε τα τηλεοπτικά δίκτυα.

Την ημέρα των Χριστουγέννων, ο γάλλος πρόεδρος πήγε για σκι. Στις πίστες τον αναγνώρισαν και τον πλησίασαν άλλοι σκιέρ, καταγράφοντάς τον σε βίντεο που προβλήθηκε στο κανάλι BFMTV, αλλά βέβαια και σε σέλφι.

Μαζί με τον πρόεδρο ήταν και η Μπριζίτ Μακρόν, η οποία είχε επιλέξει κόκκινο μπουφάν μαύρο σκούφο, κασκόλ και γάντια.

Αργότερα, το ζεύγος γευμάτισε στο εστιατόριο L’Etape du berger, το οποίο κατέχει ο Ερίκ Αμπαντί, ο οποίος είναι στενός φίλος του γάλλου προέδρου.

Ο Αμπναντί, μιλώντας σε γαλλικό περιοδικό τον περασμένο Μάιο όταν εξελέγη ο Μακρόν είχε αποκαλύψει πώς στον νέο πρόεδρο «του αρέσει να πίνει, του αρέσει να τρώει, αγαπά τους ανθρώπους, αγαπά τη ζωή».

Η περιοχή είναι γνωστή στον Μακρόν. Στη γειτονική Μπανιέρ ντε Μπιγκόρ ζούσε η αγαπημένη γιαγιά του γάλλου προέδρου, την οποία επισκεπτόταν αρκετά συχνά.

Το ζεύγος Μακρόν είχε βρεθεί στα Πυρηναία και λίγες ημέρες πριν από τις προεδρικές εκλογές, τον περασμένο Απρίλιο.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...