200
Δημοσιογράφοι έξω από το διαμέρισμα όπου βρέθηκαν τα πτώματα | Kyodo/via REUTERS

Φρίκη στην Ιαπωνία: Νεαρός παραδέχτηκε ότι σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2017, 08:54
Δημοσιογράφοι έξω από το διαμέρισμα όπου βρέθηκαν τα πτώματα
|Kyodo/via REUTERS

Φρίκη στην Ιαπωνία: Νεαρός παραδέχτηκε ότι σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα

Protagon Team Protagon Team 31 Οκτωβρίου 2017, 08:54

Η ιαπωνική αστυνομία βρήκε εννιά διαμελισμένα πτώματα, από τα οποία δύο ήταν αποκεφαλισμένα, σε διαμέρισμα σε πόλη κοντά στο Τόκιο. Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση NHK, ήδη έχει τεθεί υπό κράτηση ο ένοικος του διαμερίσματος, ένας άνδρας 27 ετών.

Το πρακτορείο ειδήσεων Jiji μετέδωσε ότι αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων δυο κομμένα κεφάλια μέσα σε φορητά ψυγεία που χρησιμοποιεί κανένας για να κάνει πικνίκ. Τα ανθρώπινα μέλη ανήκαν σε οκτώ γυναίκες και έναν άνδρα…

Ιαπωνικά μέσα ανέφεραν ακόμη ότι ο νεαρός άνδρας παραδέχτηκε ότι σκότωσε τα εννιά άτομα και ότι έκρυψε τα πτώματα. Προσθέτουν ότι μετακόμισε στο διαμέρισμα τον περασμένο Αύγουστο και ότι οι γείτονες έκαναν παράπονα για περίεργες οσμές.

Σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων, εκπρόσωπος της αστυνομίας περιορίστηκε να πει ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τις πληροφορίες αυτές διότι δεν έχει ανακοινωθεί τίποτε επισήμως.

Οι αρχές ερευνούσαν την περίπτωση μιας 23χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου 10 ημέρες.

Οπως αποδείχτηκε ο άνδρας ήταν σε επαφή μαζί της αφότου είχε γράψει η ίδια στο διαδίκτυο ότι θέλει να αυτοκτονήσει. Ακόμη, εντόπισαν πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα οποία η γυναίκα εμφανιζόταν να βαδίζει μαζί με τον 27χρονο.

Οδηγήθηκαν έτσι στο διαμέρισμά του, στην πόλη Ζάμα, στη νομαρχία Καναγκάουα, νοτιοδυτικά της πρωτεύουσας, όπου έγινε η μακάβρια ανακάλυψη.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...