222
Ο Κέβιν Σπέισι - μάλλον με αμήχανο χαμόγελο | REUTERS/Eduardo Munoz Alvarez/File Photo

Το Netflix ανακοίνωσε το τέλος του «House of Cards» λόγω Κέβιν Σπέισι

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2017, 23:29
Ο Κέβιν Σπέισι - μάλλον με αμήχανο χαμόγελο
|REUTERS/Eduardo Munoz Alvarez/File Photo

Το Netflix ανακοίνωσε το τέλος του «House of Cards» λόγω Κέβιν Σπέισι

Protagon Team Protagon Team 30 Οκτωβρίου 2017, 23:29

Πριν καν συμπληρωθεί μία μέρα αφότου ο Κέβιν Σπέισι ανακοίνωσε ότι είναι ομοφυλόφιλος, σε μια προσπάθεια να ξεφύγει από την καταγγελία που έκανε σε βάρος του ηθοποιός για σεξουαλική παρενόχληση παιδιού, το Netflix έκανε γνωστό ότι η δημοφιλής σειρά «House of Cards» θα σταματήσει μετά την έκτη σεζόν του, τα γυρίσματα της οποίας είναι σε εξέλιξη.

Η τελευταία σεζόν με 13 επεισόδια πρόκειται να προβληθεί το 2018, σύμφωνα με τους Times της Νέας Υόρκης.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την κίνηση του Σπέισι να βγει δημοσίως και να ζητήσει συγγνώμη από τον ηθοποιό Αντονι Ραπ, ο οποίος σε συνέντευξή του αποκάλυψε ότι είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον πρώτο το 1986. Τότε ο Ραπ ήταν 14 ετών και ο Σπέισι 26. Ο τελευταίος πάντως υποστηρίζει ότι δεν θυμάται.

Ο 58χρονος σήμερα Σπέισι συγκρίνεται πλέον από πολλούς με τον Χάρβεϊ Γουάινσταϊν, καθώς στην ξαφνική ανάγκη του να δημοσιοποιήσει τη σεξουαλικότητά του βλέπουν έναν επιδέξιο χειρισμό για να αποφύγει τις συνέπειες.

Εντονες είναι οι αντιδράσεις από την ομοφυλόφιλη κοινότητα του Χόλιγουντ. Η Ρόσι Ο’ Ντόνελ, έγραψε: «Δεν θυμάμαι το περιστατικό, πριν από 30 χρόνια; Γ…σου, Κέβιν. Ολοι γνωρίζαμε για σένα, όπως και για τον Χάρβεϊ. Ελπίζω περισσότεροι άνδρες να βγουν μπροστά και να μιλήσουν».

Ο πρωταγωνιστής του Star Trek, Τζορτζ Τακέι, τόνισε, από την πλευρά του: «Οταν η δύναμη χρησιμοποιείται για μια μη συναινετική κατάσταση, είναι λάθος».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News