146
|

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Κάρολος Παπούλιας

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2017, 12:54

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Κάρολος Παπούλιας

Protagon Team Protagon Team 24 Ιουλίου 2017, 12:54

Στο νοσοκομείο διεκομίσθη εσπευσμένα ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο οποίος εμφάνισε πυρετό και βήχα -δύο συμπτώματα που ανησύχησαν τους οικείους του. Αμέσως, επικοινώνησαν με τους θεράποντες ιατρούς του, οι οποίοι έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, προκειμένου να γίνει διάγνωση.

Ο 88χρονος πολιτικός εισήχθη το πρωί της Δευτέρας στο ιδιωτικό νοσοκομείο «Μετροπόλιταν», όπου μετά τις πρώτες κλινοεργαστηριακές εξετάσεις διαγνώσθηκε λοίμωξη του αναπνευστικού. Οι θεράποντες ιατροί συνεχίζουν τον έλεγχο, ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει αγωγή.

Οπως ανέφερε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Παπούλιας νοσηλεύεται σε δωμάτιο της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου, ενώ και κατά πληροφορίες θα παραμείνει σε αυτό έως ότου αποκατασταθεί πλήρως η κατάσταση της υγείας του.

Αργότερα μέσα στην ημέρα από το γραφείo του πρώην προέδρου γινόταν ωστόσο λόγος για εισαγωγή που αφορούσε προγραμματισμένες εξετάσεις. «Δεν συντρέχουν λόγοι ανησυχίας όσον αφορά την υγεία του και με την ολοκλήρωση του παρακλινικού ελέγχου αναμένεται να εξέλθει», αναφέρεται σχετικά.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...