280
O Bασίλης Παπαδρόσος κατηφορίζει από την Κάντζα στο Φάληρο | Facebook

Τι σημαίνει το ντόμινο αλλαγών στις διευθύνσεις Ειδήσεων Alpha και ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2019, 12:40
O Bασίλης Παπαδρόσος κατηφορίζει από την Κάντζα στο Φάληρο
|Facebook

Τι σημαίνει το ντόμινο αλλαγών στις διευθύνσεις Ειδήσεων Alpha και ΣΚΑΪ

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2019, 12:40

Με την ανακοίνωση της λύσης συνεργασίας του Βασίλη Παπαδρόσου με τον Αlpha ολοκληρώθηκε το παζλ των μετακινήσεων – ανακατάξεων στις διευθύνσεις Ειδήσεων δύο εκ των πέντε καναλιών εθνικής εμβέλειας (ΣΚΑΪ και Αlpha).

Η ανακοίνωση του Αlpha

«Ο Alpha ανακοινώνει τη λήξη της συνεργασίας του με τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσο. Το κανάλι τον ευχαριστεί θερμά για την εντεκάχρονη συνεργασία και προσφορά του και του εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά του βήματα».

O μέχρι πρότινος διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Alpha, Bασίλης Παπαδρόσος, αποχαιρέτησε την Τετάρτη φίλους και συναδέλφους μετά από 11ετή παρουσία στο κανάλι της Κάντζας κατά την οποία κατάφερε να ανεβάσει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης.

Στη θέση του αναλαμβάνει, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, μία γυναίκα: η Αρτεμις Δήμου.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, επόμενος σταθμός του κ. Παπαδρόσου θα είναι ο ΣΚΑΪ, καθώς φέρεται να έχει δεχθεί ήδη πρόταση από το κανάλι του Φαλήρου προκειμένου να αναλάβει τη διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης στη θέση του Νίκου Φιλιππίδη, ο οποίος με απόφαση της διοίκησης απομακρύνθηκε πριν από λίγες ημέρες. Κατά πληροφορίες, το μόνο που απομένει για τη μετακόμιση Παπαδρόσου, είναι οι επίσημες ανακοινώσεις.

Το ερώτημα που τίθεται πλέον, είναι κατά πόσο ο Βασίλης Παπαδρόσος θα καταφέρει να βάλει τη δική του σφραγίδα και στο κανάλι του Φαλήρου, όπως έπραξε κατά την παρουσία του στον ξεκάθαρα φιλοκυβερνητικό Αlpha.

Κατά άλλες πηγές, το ντόμινο αυτό με τους διευθυντές Ειδήσεων έχει να κάνει και με την πρόσφατη εξαγορά του 50,1% του Αlpha από τον Βαρδή Βαρδινογιάννη (Motor Oil) και την εν εξελίξει διαδικασία συγχώνευσης του σταθμού με το Star Channel.

 

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...