196
Ούτε εβδομάδα δεν έχει περάσει από την ορκωμοσία της Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ στο Κογκρέσο και οι Ρεπουμπλικάνοι ψάχνουν... εναγωνίως σκάνδαλα που την εμπλέκουν | REUTERS/Joshua Roberts

Ψεύτικη γυμνή φωτογραφία της Οκάσιο-Κόρτεζ κυκλοφόρησαν συντηρητικά ΜΜΕ

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2019, 12:11
Ούτε εβδομάδα δεν έχει περάσει από την ορκωμοσία της Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ στο Κογκρέσο και οι Ρεπουμπλικάνοι ψάχνουν... εναγωνίως σκάνδαλα που την εμπλέκουν
|REUTERS/Joshua Roberts

Ψεύτικη γυμνή φωτογραφία της Οκάσιο-Κόρτεζ κυκλοφόρησαν συντηρητικά ΜΜΕ

Protagon Team Protagon Team 10 Ιανουαρίου 2019, 12:11

Στο στόχαστρο των συντηρητικών έχει μπει για τα καλά η αμερικανίδα βουλευτής Αλεξάντρια Οκάσιο-Κόρτεζ, που ψάχνουν μετά μανίας να βρουν σκάνδαλα εκεί που δεν υπάρχουν.

Αφού μάταια επιχείρησαν να την γελοιοποιήσουν την ημέρα της ορκωμοσίας της δημοσιοποιώντας ένα παλιό της βίντεο όπου χορεύει στα φοιτητικά της χρόνια, τώρα ξέθαψαν από τα… ντουλάπια του Ιντερνετ μία φωτογραφία ηθοποιού σε πορνοταινίες, λέγοντας ότι κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ως δική της γυμνή σέλφι.

Η 29χρονη βουλευτής, η οποία έχει αναδειχθεί σε σταρ της αμερικανικής πολιτικής για την απρόσμενη νίκη της στις εκλογές και το νεαρό της ηλικίας της, δήλωσε «αηδιασμένη» στο Twitter για τη δημοσίευση της ψεύτικης φωτογραφίας και αποκάλυψε ότι δημοσιογράφοι από συντηρητικά μέσα πηγαίνουν στα σπίτια συγγενών του φίλου της και ζητούν πληροφορίες για την ίδια με αντάλλαγμα… μετρητά.

«Οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν χάσει το μυαλό τους και βγάζουν αφρούς από το στόμα όλη την εβδομάδα, οπότε ήταν απλά θέμα χρόνου», γράφει η Οκάσιο-Κόρτεζ στο Twitter. «Οι γυναίκες που βρίσκονται στην εξουσία μπαίνουν στο στόχαστρο (περισσότερο από τους άντρες)».

Η επίμαχη φωτογραφία ανήκει στην ηθοποιό Σίντνεϊ Ιλέιν Λέδερς, όπως έσπευσε να διευκρινίσει η ίδια, αμέσως όταν έμαθε ότι την απέδιδαν στην 29χρονη βουλευτή.