275
Δειλός και άφαντος ο οπλοφόρος που πυροβολούσε στον αέρα την Κυριακή του Πάσχα κοντά στο σπίτι της άτυχης Αλεξίας | Τwitter

Τι λένε οι γιατροί για τη μικρή Αλεξία – άφαντοι οι πιστολέρο της Θήβας

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2019, 12:08
Δειλός και άφαντος ο οπλοφόρος που πυροβολούσε στον αέρα την Κυριακή του Πάσχα κοντά στο σπίτι της άτυχης Αλεξίας
|Τwitter

Τι λένε οι γιατροί για τη μικρή Αλεξία – άφαντοι οι πιστολέρο της Θήβας

Protagon Team Protagon Team 30 Απριλίου 2019, 12:08

Σταθερή κρίνεται η κατάσταση της μικρής Αλεξίας, που τραυματίστηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα ανήμερα του Πάσχα στη Θήβα. Οσο οι ώρες περνούν, μετά τη λεπτή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε για την αφαίρεση της βολίδας, και το παιδί δεν παρουσιάζει επιπλοκές, τόσο μεγαλώνει και η αισιοδοξία ότι θα καταφέρει να βγει νικητής στη μάχη που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή.

Η σφαίρα που αφαιρέθηκε από το κεφάλι του κοριτσιού βρίσκεται πλέον στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Την ίδια στιγμή στη Θήβα έχει μεταβεί ειδικό κλιμάκιο από τα εγκληματολογικά  προκειμένου να συνδράμει στις έρευνες για τον εντοπισμό του όπλου, καθώς μέχρι στιγμής το μόνο που έχει εξακριβωθεί είναι ότι η σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη δεν προέρχεται από καραμπίνα, αλλά από πιστόλι ή περίστροφο.

Παρά την περιπέτεια της μικρής Αλεξίας, ουδείς από τους οπλοφόρους της περιοχής δεν έχει προσέλθει στις αρχές για να ελεγχθεί το όπλο του. Ολοι κάνουν ότι δεν ξέρουν ποιος ή ποιοι πυροβολούσαν για να γιορτάσουν υποτίθεται το Πάσχα, την ώρα που το κορίτσι έπαιζε αμέριμνο μαζί με άλλα παιδιά στην αυλή του σπιτιού του.

Η ιδιότυπη αυτή ομερτά από τους κατοίκους της περιοχής έχει προκαλέσει αλγεινή εντύπωση καθώς όπως φαίνεται, οι πιστολέρο δεν σέβονται ούτε τον πόνο της γονιών που είδαν ξαφνικά αιμόφυρτο το παιδί τους με μία σφαίρα καρφωμένη στο κεφάλι του.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που συμμετέχουν στις έρευνες, αναμένεται πάντως να εξετάσουν όλους τους κατοίκους – κατόχους όπλων έτσι ώστε από τη βαλλιστική εξέταση να εξακριβωθεί ποιος βρίσκεται πίσω από τον τραυματισμό του παιδιού.

Σύμφωνα μάλιστα με τις τελευταίες πληροφορίες για την πορεία των ερευνών, αυτές φαίνεται να έχουν επικεντρωθεί σε δύο χωριά όπου ακούγονταν συνεχώς πυροβολισμοί το μεσημέρι της Κυριακής του Πάσχα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...