219
Ο επικεφαλής του Ποταμιού στη Βουλή, την Πέμπτη 5/7/2018 | ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / InTimeNews

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε οι «Καμμένοι» του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2018, 16:51
Ο επικεφαλής του Ποταμιού στη Βουλή, την Πέμπτη 5/7/2018
|ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ / InTimeNews

Σταύρος Θεοδωράκης: Δεν θα γίνουμε οι «Καμμένοι» του ΣΥΡΙΖΑ

Protagon Team Protagon Team 5 Ιουλίου 2018, 16:51

«Θέλω να απαλλάξω τον κ. Καμμένο από το μόνιμο άγχος του. Δεν θα γίνουμε οι Καμμένοι του ΣΥΡΙΖΑ» τόνισε στην αρχή της ομιλίας του στη Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Μπορεί να συνεχίσει τα υπερπολυτελή ταξίδια με χρέωση στον λαό. Εμείς έχουμε άλλα σχέδια, άλλες αρχές» συνέχισε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρθηκε και στο δημοψήφισμα πριν από τρία χρόνια, επισημαίνοντας: «Το δημοψήφισμα ήταν μια βουτιά προς τα πίσω, ένας επικίνδυνος τυχοδιωκτισμός. Ένα ερώτημα που δεν ήταν ερώτημα και μια απάντηση που δεν ήταν απάντηση. Η χώρα σώθηκε από τον ξαφνικό θάνατο χάρη στις προσπάθειες που έγιναν την επόμενη μέρα στο Προεδρικό Μέγαρο».

«Oφείλετε να αναγνωρίσετε, κ. Τσίπρα, τη συμβολή των πολιτικών αρχηγών που στις 6 Ιουλίου 2015 στήριξαν τη στροφή σας στην ευρωπαϊκή πραγματικότητα. Και να πείτε ένα μεγάλο συγνώμη για τις τραγικές σας αποφάσεις το πρώτο εξάμηνο του 2015», τόνισε ο κ. Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού συνέχισε λέγοντας ότι «θα περίμενε κανείς σήμερα να είχαμε μια αντιπαράθεση για όλα τα επείγοντα. H Βουλή όμως μετατράπηκε, με ευθύνη πρώτα του Πρωθυπουργού, σε προεκλογικό μπαλκόνι. Βγάζουμε όλοι το άχτι μας για τους πολιτικούς μας».

«Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί στην κοινωνία μας είναι να βγούμε από τα μνημόνια χωρίς να καταλάβουμε γιατί μπήκαμε. Χωρίς να αναγνωρίσουμε τα λάθη και χωρίς να δοκιμάσουμε τις δυνατότητές μας, χωρίς να αλλάξουμε», πρόσθεσε.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...