281
Ο Ακης Σκέρτσος στο περιθώριο της ορκωμοσίας του ως υπουργού Επικρατείας | ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σκέρτσος: Οι δύο προτεραιότητες της κυβέρνησης αυτήν την περίοδο

Protagon Team Protagon Team 13 Αυγούστου 2021, 17:25
Ο Ακης Σκέρτσος στο περιθώριο της ορκωμοσίας του ως υπουργού Επικρατείας
|ΙΝΤΙΜΕΝΕWS/ΤΖΑΜΑΡΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Σκέρτσος: Οι δύο προτεραιότητες της κυβέρνησης αυτήν την περίοδο

Protagon Team Protagon Team 13 Αυγούστου 2021, 17:25

Το στίγμα των κυβερνητικών προθέσεων, μετά και την εσωτερική αναδιάταξη δυνάμεων, περιέγραψε, αμέσως μετά την ορκωμοσία το μεσημέρι της Παρασκευής, ο νέος υπουργός Επικρατείας Aκης Σκέρτσος, ο οποίος, σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, αφού σημείωσε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται κοντά στους ανθρώπους που έχουν χάσει τις περιουσίες τους στις πυρόπληκτες περιοχές, πρόσθεσε: «Ολη μας η δουλειά –το λέω ειλικρινά– αυτό το διάστημα θα έχει να κάνει με το να αποκαταστήσει τις ζημιές και να αισθανθούν ξανά ότι η Πολιτεία είναι δίπλα τους».

Πριν από την ορκωμοσία, δηλώσεις έγιναν και από τα άλλα κυβερνητικά στελέχη: ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, αφού ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό «για την πολύ μεγάλη τιμή», δεσμεύτηκε ότι θα δώσει, όπως χαρακτηριστικά είπε, τον καλύτερο εαυτό του, ότι θα δουλέψει με όλες τις δυνάμεις του, με ένα στόχο: «Να αναδείξουμε το κυβερνητικό έργο σε μια περίοδο ιδιαίτερα καθοριστική και κρίσιμη για την πατρίδα, τους ανθρώπους, για τη χώρα συνολικότερα».

Ο έτερος υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος χαρακτήρισε «δύσκολο» το έργο, επιπλέον επεσήμανε ότι «έχουμε πολλή δουλειά όλοι μας με συντονισμό και εργασία, πολλή δουλειά από εδώ και πέρα», ενώ και αυτός έκανε λόγο για τη «μεγάλη τιμή» που του έκανε ο Πρωθυπουργός.

Στο τρίπτυχο, «δουλειά – δουλειά – δουλειά» εστίασε από την πλευρά του ο Θεόδωρος Λιβάνιος, υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης πλέον, προσθέτοντας: «Υπάρχουν πολλά προβλήματα, θα τα αντιμετωπίσουμε».

Τέλος, ο νέος υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γεώργιος Στύλιος μίλησε για «μια δύσκολη περίσταση», αφού «δοκιμάσθηκε ο τόπος μας με τις πυρκαγιές». Ομως, συνέχισε, «έχουμε να κάνουμε σημαντικά πράγματα για να μπορέσουμε γρήγορα να επιστρέψουν στην κατάσταση που ήταν οι συγκεκριμένες περιοχές». Και ναι μεν είναι «ευαίσθητος τομέας» ο αγροτικός, ωστόσο, «είμαστε αγροτική οικονομία, θα δουλέψουμε καλά και δυνατά».

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News