235
H Παπαχρήστου στο Βερολίνο | Reuters

Ο ΣΥΡΙΖΑ διχάζεται για την Παπαχρήστου: «Ε, δεν θα τη χαρίσουμε στους νεοναζί»

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2018, 14:12
H Παπαχρήστου στο Βερολίνο
|Reuters

Ο ΣΥΡΙΖΑ διχάζεται για την Παπαχρήστου: «Ε, δεν θα τη χαρίσουμε στους νεοναζί»

Protagon Team Protagon Team 14 Αυγούστου 2018, 14:12

Οι «νουθεσίες» του Γιώργου Κυρίτση προς τον Πρωθυπουργό για το αχρείαστο των συγχαρητηρίων στην «χρυσή» πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τριπλούν, Βούλα Παπαχρήστου (λόγω παλαιότερων δηλώσεων της), φαίνεται ότι δεν ήχησαν καλά ούτε στο εσωτερικό της κυβέρνησης.

Ενδεικτική της ενόχλησης από την τοποθέτηση του κυβερνητικού βουλευτή, ήταν η αναφορά του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή σε συνέντευξή του στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», με την οποία θέλησε να αναδείξει την ειδοποιό διαφορά της Αριστεράς και τη δύναμη της συγχώρεσης που… κρύβει μέσα της.

«Πολύ σωστά έπραξε ο Πρωθυπουργός και αυτές οι αντιδράσεις με εξέπληξαν δυσάρεστα. Η Αριστερά πάντα με τη δύναμη των ιδεών της και με την εμπιστοσύνη στις ιδέες της δεν χάρισε ποτέ κανένα νέο άνθρωπο στους νεοναζί και στους φασίστες», παρατήρησε ο κ. Κοντονής, που προφανώς δέχτηκε τη συγγνώμη της πρωταθλήτριας για το άστοχο της επίμαχης ανάρτησης που της στοίχισε τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.

«Η Αριστερά είναι -και προς τιμήν μας παραμένει- η πολιτική παράταξη που δίνει πάντα μια δεύτερη ευκαιρία επανεξέτασης των όσων έχουν πράξει ή πολύ περισσότερο έχουν πει διάφοροι συμπολίτες μας, και γι’ αυτό τον λόγο έχουμε δεχτεί ανηλεείς επιθέσεις την τελευταία περίοδο από σύγχρονους ιεροεξεταστές, κήνσορες και Ιαβέρηδες», συμπλήρωσε ο υπουργός ανοίγοντας τις αγκάλες του στο απολωλό πρόβατο που έφερε το χρυσό μετάλλιο για τα ελληνικά χρώματα στο Πανευρωπαϊκό του Βερολίνου.

Τώρα αν δεν ήταν «χρυσή», η δεύτερη ευκαιρία στη Βούλα από την Αριστερά ίσως και να μην ήταν τόσο σίγουρη…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...