155
Ο Πάνος Μουζουράκης σε σκηνή από το σίκουελ του «Mamma Mia», με τη Σερ και την Αμάντα Σάιφρεντ |

«Mamma Mia», ο Μουζουράκης!

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2018, 13:26
Ο Πάνος Μουζουράκης σε σκηνή από το σίκουελ του «Mamma Mia», με τη Σερ και την Αμάντα Σάιφρεντ
|

«Mamma Mia», ο Μουζουράκης!

Protagon Team Protagon Team 11 Μαΐου 2018, 13:26

Tο νέο τρέιλερ του σίκουελ της ταινίας «Mamma Mia» κυκλοφόρησε και ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του έξοδο στις αίθουσες. Η πρώτη ταινία άλλωστε, είχε σημειώσει παγκόσμια επιτυχία, βάζοντας το νησί της Σκοπέλου, όπου πραγματοποιήθηκαν τα γυρίσματα, στον χάρτη με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για διακοπές.

Και ξαφνικά συνειδητοποιήσαμε ότι υπάρχει και άλλου είδους ελληνικό ενδιαφέρον στο σίκουελ της ταινίας, καθώς στο τρέιλερ κάνει την εμφάνισή του και ο Πάνος Μουζουράκης. Ο δημοφιλής ηθοποιός και μουσικός, που έχει από καιρό αποκαλύψει τα σχέδιά του να δοκιμάσει την τύχη του στις ΗΠΑ, έχει μια σκηνή με τη Σερ και την Αμάντα Σάιφρεντ στο τρέιλερ. Καθόλου άσχημα.

Η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιούλιο, με πρωταγωνιστές, μεταξύ άλλων, τη Μέριλ Στριπ, τον Πιρς Μπρόσναν, τον Κόλιν Φερθ και τον Στέλαν Σκάρσγκαρντ.

Φαίνεται λοιπόν ότι κάποιοι από τους πολλούς έλληνες ηθοποιούς που κατά καιρούς αναζητούν την τύχη τους στο εξωτερικό τα καταφέρνουν να καταλάβουν μια θέση στον ήλιο του Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...