561
Ο Γούντι Αλεν το 2019 στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας | GettyImages

Ο Γούντι Αλεν ετοιμάζει την «ίσως τελευταία» ταινία του

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2022, 14:33
Ο Γούντι Αλεν το 2019 στο Σαν Σεμπαστιάν της Ισπανίας
|GettyImages

Ο Γούντι Αλεν ετοιμάζει την «ίσως τελευταία» ταινία του

Protagon Team Protagon Team 29 Ιουνίου 2022, 14:33

«Ποια θα είναι η εφετινή ταινία του Γούντι Αλεν;». Αυτή η φράση είναι χαρακτηριστική της τελετουργίας που συνοδεύει εδώ και χρόνια τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο που δεν σταματά ποτέ να δημιουργεί νέους κόσμους μαγεύοντας κατά καιρούς τους θεατές με τις ταινίες του.

Και όμως, ο 86χρονος Αμερικανός αποκάλυψε ότι η νέα ταινία που ετοιμάζεται και θα γυριστεί στο Παρίσι είναι πιθανό να είναι και η τελευταία του. Αυτό μεταξύ άλλων δήλωσε ο ίδιος μιλώντας στον Αλεκ Μπάλντουιν.

Οι δυο τους συνομίλησαν σε Instagram live και εκεί ο σκηνοθέτης εξήγησε: «Πιθανόν θα κάνω τουλάχιστον μία ακόμα ταινία. Πολύς από τον ενθουσιασμό έχει παρέλθει. Όταν έκανα μια ταινία, αυτή πήγαινε στις αίθουσες όλης της χώρας. Τώρα κάνεις μια ταινία και παίζεται για κάνα δυο εβδομάδες. Ίσως 4 ή 6 εβδομάδες και μετά πηγαίνει κατευθείαν στο streaming. Δεν είναι το ίδιο. Και δεν το απολαμβάνω το ίδιο».

Σύμφωνα με τον Guardian, ο Αλεν συνέχισε λέγοντας: «Δεν διασκεδάζω το ίδιο φτιάχνοντας μιας ταινία που βγαίνει στις αίθουσες. Ήταν ωραίο συναίσθημα να ξέρεις ότι 500 άνθρωποι την βλέπουν συγχρόνως. Δεν ξέρω πώς νιώθω με το να φτιάχνω ταινίες. Θα κάνω άλλη μία και θα δω πώς νιώθω».

Οι δύο τελευταίες ταινίες του Γούντι Άλεν είναι το «A Rainy Day In New York» του 2019 και το «Rifkin’s Festival» του 2021, που αμφότερα κυκλοφόρησαν μετά την διακοπή του συμβολαίου του σκηνοθέτη με την Amazon, αφού η υπόθεση αναφορικά με την Ντίλαν Φάροου από το 1992 επανήλθε στην επικαιρότητα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alec Baldwin (@alecbaldwininsta)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...