146
Με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων συνεχίζονται τα έργα του Μετρό στην πλατεία Εξαρχείων | Intime

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ ή κατά του σταθμού Μετρό στα Εξάρχεια;

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2022, 16:54
Με τη συνδρομή αστυνομικών δυνάμεων συνεχίζονται τα έργα του Μετρό στην πλατεία Εξαρχείων
|Intime

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ ή κατά του σταθμού Μετρό στα Εξάρχεια;

Protagon Team Protagon Team 11 Αυγούστου 2022, 16:54

«Καθημερινά βλέπουμε κάποιους να αντιδρούν βίαια, τραμπουκίζοντας ακόμη και τους εργαζομένους στο εργοτάξιο, προκειμένου να μη γίνει σταθμός του Μετρό στα Εξάρχεια. Ενα έργο που θα διευκολύνει σημαντικά τους κατοίκους, συναντά τη λυσσαλέα αντίδραση κάποιων οπισθοδρομικών μελών “συλλογικοτήτων” που μιλούν μάλιστα στο όνομα της προόδου», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το απόγευμα της Πέμπτης το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

«Ο λαλίστατος κατά τα άλλα ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει βρει να πει μια κουβέντα. Είναι υπέρ ή κατά του να δημιουργηθεί σταθμός Μετρό στα Εξάρχεια; Καταδικάζει τις επιθέσεις κατά των εργαζόμενων; Αναμένουμε ότι ανάμεσα στις δεκάδες καθημερινές ανακοινώσεις θα βρει το χρόνο να ασχοληθεί και με ένα φλέγον ζήτημα για τους κατοίκους της περιοχής», καταλήγει.

Υπενθυμίζεται ότι το εργοτάξιο εγκαταστάθηκε την περασμένη Τρίτη, υπό την προστασία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων, καθώς υπήρξαν φωνές που υποστήριξαν ότι με τον σταθμό στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Σπ. Τρικούπη «αλλοιώνεται» ο χαρακτήρας της πλατείας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...