303
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στη Λαμία πριν από έναν μήνα | Lamiareport / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

Με ανεβασμένο πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Ολα τα νέα για την υγεία του

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2020, 21:07
Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στη Λαμία πριν από έναν μήνα
|Lamiareport / ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / IntimeNews

Με ανεβασμένο πυρετό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος – Ολα τα νέα για την υγεία του

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2020, 21:07

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ανέβασε και πάλι πυρετό το απόγευμα της Πέμπτης, φθάνοντας το 38, όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών Χάρης Κονιδάρης.

Ο Αρχιεπίσκοπος διαγνώστηκε θετικός στον κορoνοϊό έπειτα από τεστ στο οποίο υπεβλήθη το βράδυ της Δευτέρας και την Τετάρτη εμφάνισε ήπια συμπτώματα, καθώς ανέβασε πυρετό 37,7 (εδώ).

Νοσηλεύτηκε αρχικά σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ωστόσο στη συνέχεια εισήχθη σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, για καθαρά προληπτικούς λόγους, λόγω ηλικίας. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στον 9ο όροφο που δημιουργήθηκε, προκειμένου να υπάρχει 24ωρη παρακολούθηση.

Σε ερώτηση για το πώς κόλλησε κορονοϊό ο Αρχιεπίσκοπος, ο κ. Κονιδάρης απάντησε: «Αυτό πραγματικά δεν μπορεί να το εικάσει κανένας, γιατί στις πρώτες ταχείες και μοριακές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη, υπεβλήθη αμέσως μετά το πέρας των συνεδριάσεων της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου οι οποίες ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου. Σε αυτές τις εξετάσεις είχε βρεθεί αρνητικός. Ομοίως αρνητικός είχε βρεθεί και στις ταχείες και στις μοριακές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε πριν τη συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό. Είναι προφανές, δεν μπορώ να το ξέρω και δεν το ξέρει υποθέτω και ο ίδιος ότι ήρθε σε επαφή με κάποιο κρούσμα πιθανότατα μέσα στο Σαββατοκύριακο».

«Προφανώς έχουν γίνει τα πάντα που πρέπει να γίνουν σε όλες τις επαφές του», συνέχισε ο κ. Κονιδάρης σχετικά με τις ιχνηλατήσεις. Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Κονιδάρης είπε: «Βεβαίως φορούσαν μάσκες στην Ιερά Σύνοδο».

Μήνυμα Αρχιεπισκόπου: Με πίστη στον Θεό θα υπερνικήσουμε

Μέσω του εκπροσώπου, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος έστειλε μήνυμα στους πολίτες να τηρούνται ευλαβικά και πιστά τους υγειονομικούς κανόνες.

«Μετέχω και προσωπικά ως ποιμένας στη δοκιμασία που αφορά σε χιλιάδες αδελφούς μας στην πατρίδα μας και σε εκατομμύρια σε ολόκληρη την Οικουμένη. Μετέχω στην αγωνία και στον πόνο και στον φόβο όλων, που με την Πίστη μας στον Θεό όλοι θα υπερνικήσουμε», τόνισε ο Αρχιεπίσκοπος στους στενούς του συνεργάτες λίγο πριν από την εισαγωγή του.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...