226
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς | ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeNews

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2020, 19:54
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς
|ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / IntimeNews

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος

Protagon Team Protagon Team 19 Νοεμβρίου 2020, 19:54

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ, σχολιάζοντας με δηκτικό τρόπο την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην πολιτική της κυβέρνησης αναφορικά με τα εμβόλια για τον κορονοϊό.

Όπως ανέφερε το κυβερνών κόμμα «αν κρίνει κανείς από τις ανακοινώσεις του και από τις αντιδράσεις των στελεχών του, προκάλεσε μάλλον εκνευρισμό στον ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας».

Στην Νέα Δημοκρατία υπογράμμισαν μάλιστα πως οι ανακοινώσεις από το μέτωπο του εμβολίου έφεραν αχτίδα φωτός σε ολόκληρη την ανθρωπότητα.

«Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας. Επιμένει να μην ενισχύει ουσιαστικά το ΕΣΥ και συνεχίζει χωρίς κανένα σχέδιο. Το μόνο που κάνει είναι να επιδίδεται σε εμπόριο ελπίδας με το εμβόλιο για το αύριο, για να μην πάρει σήμερα τα μέτρα ενίσχυσης της δημόσιας Υγείας» έγραψε νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ, προκαλώντας την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ

«Οι ανακοινώσεις για την παρασκευή αποτελεσματικών εμβολίων έφεραν μια αχτίδα φωτός σε ολόκληρη την ανθρωπότητα μέσα στη μαυρίλα της πανδημίας. Όχι όμως στον πλανήτη ΣΥΡΙΖΑ.

Αν κρίνει κανείς από τις ανακοινώσεις του και από τις αντιδράσεις των στελεχών του, προκάλεσε μάλλον εκνευρισμό στον ΣΥΡΙΖΑ που φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας.

Η κυβέρνηση προχωρά στην εκπόνηση σχεδίου για τον εμβολιασμό των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, με τη στάση του κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Εμβόλιο για τον κορονοϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;»

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...