189
|

Ανοίγουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ – Τι αλλάζει σε click away και click inside

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2021, 18:49

Ανοίγουν τα πρακτορεία ΟΠΑΠ – Τι αλλάζει σε click away και click inside

Protagon Team Protagon Team 9 Απριλίου 2021, 18:49

Ξεκινούν και πάλι τη λειτουργία τους από τη Δευτέρα 12 Απριλίου τα καταστήματα ΟΠΑΠ, με εξαίρεση τον ΚΑΔ 92.00.12.02, που αφορά τα ΟΠΑΠ play, και τον ΚΑΔ 92.00.12, που αφορά τις υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών με μηχανήματα κερματοδέκτη, τα οποία θα παραμείνουν κλειστά, όπως ανακοίνωσε κατά την ενημέρωση των 6 μ.μ. ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Επίσης, ο κ. Χαρδαλιάς ανέφερε ότι αίρεται το πλαφόν των 20 ατόμων στα καταστήματα για αγορές με click away και click inside.

Συγκεκριμένα, πλέον ισχύει:

  • Η αναλογία ατόμων-εμβαδού για επιφάνειες έως 500 τ.μ. διαμορφώνεται σε 1 άτομο ανά 25 τ.μ.
  • Για επιφάνειες άνω των 500 τ.μ., για κάθε 100 τ.μ. πλέον των 500 τ.μ. επιτρέπεται ένας πελάτης.

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι σε συνέχεια της σημερινής συνεδρίασης της Επιτροπής των Λοιμωξιολόγων, που αξιολόγησε την επιδημιολογική εικόνα των περιοχών, αποφασίστηκε η επαναλειτουργία του λιανεμπορίου από Δευτέρα 12 Απριλίου στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας (με click in shop και click away, όπως δηλαδή σε όλη τη χώρα) και Θεσσαλονίκης (μόνο με click away), καθώς στις περιοχές αυτές παρατηρείται σταθεροποίηση του αριθμού των κρουσμάτων.

Στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, το λιανεμπόριο παραμένει σε αναστολή λόγω της ιδιαίτερης επιδημιολογικής επιβάρυνσης που παρατηρείται στην περιοχή.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...