175
Από το 2016 το κανάλι μεταδίδει παλιές εκπομπές | Nikos Libertas / SOOC

Μαύρο ή θεματικό κανάλι; Το ΕΣΡ αποφασίζει για το Mega

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2018, 10:11
Από το 2016 το κανάλι μεταδίδει παλιές εκπομπές
| Nikos Libertas / SOOC

Μαύρο ή θεματικό κανάλι; Το ΕΣΡ αποφασίζει για το Mega

Protagon Team Protagon Team 13 Μαρτίου 2018, 10:11

Ένα ακόμη -ίσως το τελευταίο- επεισόδιο στο μακρύ σίριαλ του Mega θα παιχτεί σήμερα κατά τη συνεδρίαση του ΕΣΡ το οποίο πρόκειται να αποφασίσει αν θα δεχτεί να συνεχιστεί η λειτουργία του καναλιού ως θεματικό ή αν θα δώσει εντολή στην Digea να ρίξει το σήμα.

Τα μέλη του Συμβουλίου θα εξετάσουν το υπόμνημα με τις θέσεις του σταθμού και θα αποφασίσουν για τη βασιμότητα των προτάσεων.

Το Mega από τον Οκτώβριο του 2016 πρακτικά δεν εκπέμπει πρόγραμμα αλλά μεταδίδει συνεχώς σίριαλ από την πλούσια βιβλιοθήκη που έχει.

Το βασικό επιχείρημα του σταθμού είναι ότι λόγω αυτής της εξέλιξης εκπέμπει μόνο ψυχαγωγικό πρόγραμμα οπότε θα πρέπει να συνεχίσει να εκπέμπει ως την προκήρυξη του διαγωνισμού για θεματικές άδειες.

Πάντως ο ΣΚΑΪ είχε καταθέσει επιστολή στο ΕΣΡ στην οποία επισημαίνει ότι η λειτουργία του σταθμού είναι παράνομη γιατί έχει λήξει το τρίμηνο που ορίζει ο νόμος για όσους σταθμούς δεν συμμετείχαν στον διαγωνισμό, οπότε και πρέπει να διακοπεί το σήμα τους.

Σε περίπτωση αρνητικής απόφασης θα είμαστε ενώπιον του οριστικού τέλους λειτουργίας του σταθμού μετά από 28 και πλέον χρόνια λειτουργίας.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...