194
Ο 26χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ οδηγείται στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης | INTIMENEWS

Συνέλαβαν τον χούλιγκαν του ΠΑΟΚ που τραυμάτισε τον Γκαρθία

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2018, 09:36
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/02/2018, 19:01
Ο 26χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ οδηγείται στον εισαγγελέα Θεσσαλονίκης
|INTIMENEWS

Συνέλαβαν τον χούλιγκαν του ΠΑΟΚ που τραυμάτισε τον Γκαρθία

Protagon Team Protagon Team 26 Φεβρουαρίου 2018, 09:36
ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΕ: 26/02/2018, 19:01

Στη σύλληψη του χούλιγκαν που πέταξε την ταινία ταμειακής μηχανής στο πρόσωπο του προπονητή του Ολυμπιακού, Οσκαρ Γκαρθία, με συνέπεια να τον τραυματίσει και να ματαιωθεί το πολυαναμενόμενο ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στους ερυθρόλευκους, προχώρησε η Αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Και πρόκειται για έναν… σεσημασμένο οπαδό του ΠΑΟΚ.

Αυτό αναφέρει ο ιστότοπος thestival.gr, που σημείωσε ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης έγινε περίπου μισή ώρα μετά την αποχώρηση των ομάδων από τον αγωνιστικό χώρο.

Η πράξη του 26χρονου οπαδού του ΠΑΟΚ καταγράφηκε από τις κάμερες του γηπέδου της Τούμπας και έτσι η σύλληψή του ήταν θέμα χρόνου. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με την κατηγορία της παράβασης του αθλητικού νόμου που απαγορεύει ρίψη αντικειμένων εντός του γηπέδου.

Ο νεαρός πρωταγωνιστής του επεισοδίου είναι παλιός γνώριμος των αστυνομικών αρχών. Πριν από μερικά χρόνια είχε συλληφθεί για παράβαση του αθλητικού νόμου σε εκτός έδρας αγώνα του Δικεφάλου του Βορρά. Τότε είχε πετάξει φωτοβολίδα εντός του αγωνιστικού χώρου χρησιμοποιώντας εκτοξευτήρα τύπου στυλό.

1862826
Η ταινία της ταμειακής μηχανής κατευθύνεται στο πρόσωπο του ανυποψίαστου προπονητή του Ολυμπιακού (INTIMESports/ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ)

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...