295
Ο Βασίλης Τσιάρτας | IntimeSports

Το ομοφοβικό πρόσωπο του Βασίλη Τσιάρτα

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2017, 12:22
Ο Βασίλης Τσιάρτας
|IntimeSports

Το ομοφοβικό πρόσωπο του Βασίλη Τσιάρτα

Protagon Team Protagon Team 4 Οκτωβρίου 2017, 12:22

Οι περισσότεροι τον γνωρίζουμε ως τον πλέον βιρτουόζο ποδοσφαιριστή της γενιάς του, υπήρξε άλλωστε πρωταθλητής Ευρώπης το 2004. Θαυμάζαμε το «μαγικό» του αριστερό πόδι που μπορούσε να καταστρέψει οποιαδήποτε άμυνα. Και διασκεδάζαμε κάπως μαζί του καθώς ως ευχάριστο ανέκδοτο σχολιάζεται η χαρακτηριστική του βραδύτητα στον τρόπο που μιλάει σε συνεντεύξεις και όχι μόνο. Η αλήθεια είναι ότι το καλύτερο θα ήταν να μέναμε σε αυτά και μόνο…

Ο Βασίλης Τσιάρτας όμως θέλησε να σχολιάσει στα social media το νομοσχέδιο για την αλλαγή στην ταυτότητα φύλου. Και το έκανε με ένα τρόπο που μπορεί να χαρακτηριστεί τουλάχιστον ατυχής και ακραίος, αν όχι κάτι χειρότερο. Ο πρώην διεθνής μέσος της ΑΕΚ «ευχήθηκε» στους βουλευτές που ψήφισαν το νομοσχέδιο να δουν τα παιδιά τους να αλλάζουν φύλο ενώ στην συνέχεια θέλησε να συγκρίνει την αλλαγή φύλου με την… παιδεραστία! Βέβαια το γράφει «φύλλο» με δύο λάμδα, που σημαίνει κάτι άλλο, αλλά το ότι ήταν ποδοσφαιριστής δεν σημαίνει ότι είναι και ορθογράφος.

Οπως αναμενόταν, αυτή η ακραία τοποθέτηση προκάλεσε πολλές αντιδράσεις καθώς πολλοί χρήστες του Διαδικτύου έσπευσαν να προσδώσουν στην ανάρτηση του κ. Τσιάρτα χαρακτηριστικά ρατσιστικού ξεσπάσματος.

Ετσι, ο κ. Τσιάρτας αποφάσισε να επανέλθει με νέα ανάρτηση το πρωί της Τετάρτης, με την οποία έκανε τα πράγματα χειρότερα. Αναπαράγει διάφορα στερεότυπα περί ομοφυλοφιλίας, την οποία λέει ότι δεν θεωρεί φυσιολογική, ενώ αντιθέτως θεωρεί ως φυσιολογική και αποδέχεται ως τέτοια την προέλευση του ανθρώπου από τον Αδάμ και την Εύα. «Τα υπόλοιπα κατασκευάστηκαν για κατανάλωση», γράφει.

Το σίγουρο είναι ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής και νυν ατζέντης αποφάσισε να μπει σε χωράφια που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Και μπορεί να έχει κάθε δικαίωμα να εκφέρει την άποψη του όμως η αλήθεια είναι ότι αρκετά από αυτά που έγραψε τον βγάζουν… οφσάιντ.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...