349
Η Βάνα Μπάρμπα | Menelaos Myrillas / SOOC

Η Βάνα Μπάρμπα, είναι ΠΑΣΟΚ, δεν το κρύβει και προτιμά Γεννηματά και Ανδρουλάκη

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2017, 18:12
Η Βάνα Μπάρμπα
|Menelaos Myrillas / SOOC

Η Βάνα Μπάρμπα, είναι ΠΑΣΟΚ, δεν το κρύβει και προτιμά Γεννηματά και Ανδρουλάκη

Protagon Team Protagon Team 19 Σεπτεμβρίου 2017, 18:12

Η Βάνα Μπάρμπα δεν έχει κρύψει ποτέ τις φιλοδοξίες της για την πολιτική, άλλωστε χρόνια δραστηριοποιείται ως δημοτική σύμβουλος στο δήμο Γλυφάδας. Αλλά η γνωστή ηθοποιός είναι ΠΑΣΟΚ και δεν… ντρέπεται γι’ αυτό. «Γιατί λέτε Δημοκρατική Συμπαράταξη και όχι ΠΑΣΟΚ; Φοβάστε τη λέξη;», αναρωτήθηκε απευθυνόμενη στους οικοδεσπότες της εκπομπή «Αταίριαστοι» του ΣΚΑΪ, της Χρήστο Κούτρα και Γιάννη Ντσούνο, με τους οποίους συνομίλησε την Τρίτη.

Η ηθοποιός υποστηρίζει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κόμμα που «έχει φορτωθεί πολλά». «Είναι όπως στην περίπτωση της Μαρίας της Μαγδαληνής, την οποία άρχισαν να λιθοβολούν όλοι όταν έμαθαν ότι είναι πόρνη», σημείωσε ενώ συμπλήρωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ φορτώθηκε πάρα πολλά πράγματα. Του αξίζει κάτι καλύτερο. Γιατί ό,τι έκανε το ΠΑΣΟΚ, το έκανε και η Δεξιά».

Οι οικοδεσπότες των «Αταίριαστων» ρώτησαν την κυρία Μπάρμπα αν θα συμμετάσχει στις διαδικασίες της Κεντροαριστερά ψηφίζοντας στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού. Η ηθοποιός απάντησε «εννοείται ότι θα πάω να ψηφίσω, υπάρχουν νέοι άνθρωποι εξαιρετικοί, όπως ο κ. Ανδρουλάκης, από την άλλη εξαιρετική είναι και η Φώφη Γεννηματά και την στηρίζω επειδή είναι γυναίκα».

Υπενθυμίζεται ότι εν μέσω διεργασιών στην Κεντροαριστερά, η ηθοποιός προ ολίγων ημερών είχε δηλώσει την πρόθεσή της να είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στον δήμο Αθηναίων με τον νέο φορέα που θα προκύψει.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Βάνα Μπάρμπα θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο της κεντροαριστερής παράταξης, χωρίς να δίνει περισσότερες πληροφορίες μιας και σε λίγο καιρό θα υπάρξει και επίσημη ανακοίνωση.

Η ανάρτηση στα social media με τη φωτογραφία Βάνας Μπάρμπα - Θόδωρου Πάγκαλου
Η ανάρτηση στα social media με τη φωτογραφία Βάνας Μπάρμπα – Θόδωρου Πάγκαλου

Και για να θυμηθεί και τις παλιές καλές στιγμές του ΠΑΣΟΚ φωτογραφήθηκε με τον πρώην υπουργό, Θόδωρο Πάγκαλο, στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Χρήστος Κυριαζής και δήλωσε ότι συμφωνεί με το θρυλικό: «όλοι μαζί τα φάγαμε».

«Συμφωνώ απόλυτα μαζί του, όχι μόνο γιατί τόλμησε να σηκώσει το βάρος της δήλωσης, αλλά και της ευθύνης κομματικών λαθών του παρελθόντος. “Μαζί τα φάγαμε” από τον πιο πλούσιο μέχρι τον πιο μικρό ήταν μια πραγματικότητα, ένα αλυσιδωτό γεγονός που συνέβη και δεν αμφισβητείται», είπε χαρακτηριστικά η Βάνα Μπάρμπα.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...