158
Σουλτς και Μέρκελ. Η Ελλάδα θα αποτελέσει, τελικά, θέμα στις γερμανικές εκλογές |

Η Ελλάδα σε σποτ της Μέρκελ κατά του Σουλτς

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2017, 21:51
Σουλτς και Μέρκελ. Η Ελλάδα θα αποτελέσει, τελικά, θέμα στις γερμανικές εκλογές
|

Η Ελλάδα σε σποτ της Μέρκελ κατά του Σουλτς

Protagon Team Protagon Team 12 Απριλίου 2017, 21:51

«Οι Ελληνες θα ψήφιζαν Σουλτς» λέει το σποτ που ανήρτησε στο Facebook το κόμμα της Ανγκελα Μέρκελ κατά του Μάρτιν Σουλτς. «Αυτή θα ήταν η επιλογή των πτωχευμένων Ελλήνων» λεέι το σποτ και εμφανίζει δηλώσεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Χρυσόγονου, ο οποίος αναφέρει ότι ο κ. Σουλτς ως καγκελάριος θα είναι πιο επιεικής με την Ελλάδα, καθώς και τίτλος της Bild στον οποίο αναφέρεται ότι «οι χρεοκοπημένοι Έλληνες θα ψηφίσουν Σουλτς».

Manche Dinge sprechen einfach für sich: "Pleite-Griechen würden Schulz wählen", schreibt die Bild-Zeitung heute. Kein Wunder, heißt es in dem Artikel doch: "Hellas´ Hoffnung: Statt Sparkurs à la Schäuble würde Schulz die Griechenschulden (316 Mrd. Euro) auf die Euro-Staaten aufteilen."

Geplaatst door CDU op Vrijdag 7 april 2017

Με ύφος που θυμίζει λαϊκίστικα σποτ στη Βρετανία, από την καμπάνια του Brexit: «Κάποια πράγματα μιλούν από μόνα τους: “Οι Έλληνες θα επέλεγαν τον Σουλτς”, γράφει η Κυριακάτικη Bild. Το άρθρο συνεχίζει: “Η ελπίδα της Ελλάδας: Αντί της λιτότητας α λα Σόιμπλε, ο Σουλτς θα μοιράσει τα 316 δισεκατομμύρια χρέους της Ελλάδας σε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης”».

Πάντως πριν από λίγες μέρες ο Μάρτιν Σουλτς με δηλώσεις του ξεκαθάρισε τη θέση του για την Ελλάδα, λέγοντας ότι θα πρέπει να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που ανέλαβε για μεταρρυθμίσεις.

 

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...