505
Κι όμως, ο έρωτας του Σέλντον και της Εϊμι δεν είναι πια μόνο πλατωνικός! | Big Bang Theory

Καλύτερο και από Star Wars: Ο Σέλντον και η Εϊμι έκαναν για πρώτη φορά σεξ

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2015, 10:30
Κι όμως, ο έρωτας του Σέλντον και της Εϊμι δεν είναι πια μόνο πλατωνικός!
|Big Bang Theory

Καλύτερο και από Star Wars: Ο Σέλντον και η Εϊμι έκαναν για πρώτη φορά σεξ

Protagon Team Protagon Team 19 Δεκεμβρίου 2015, 10:30

Πόσες γυναίκες δεν έχουν παραπονεθεί επειδή ο σύντροφός τους έβαλε κάτι άλλο πάνω από αυτές; Το ποδόσφαιρο, τη δουλειά, τις μπίρες με τους φίλους, ή – θεός φυλάξοι – τη μητέρα του; Και πόσες (λιγότερες ίσως) δεν χάρηκαν όταν δεν το έκανε και θυσίασε μια άλλη απόλαυση για αυτές; Όταν αυτός ο «σύντροφος» είναι ο Σέλντον Κούπερ, αυτή η γυναίκα η Εϊμι Φάρα Φάουλερ, και η απόλαυση που θυσιάστηκε η νέα ταινία «Star Wars», το πράγμα γίνεται πιο ενδιαφέρον. Περισσότερο, επειδή ο Σέλντον και η Εϊμι ολοκλήρωσαν τη σχέση τους (ναι, έκαναν σεξ) αντί να δουν την ταινία που είναι για αυτούς κάτι περισσότερο από ιερή…

Κι όμως. Μετά από οκτώ σεζόν του σίριαλ «Τhe Big Bang Theory» που έχει προκαλέσει παγκόσμια φρενίτιδα, αυτό που απέφευγε ο Σέλντον για κάθε πιθανό και απίθανο λόγο και αυτό που ζητούσε η Εϊμι (όχι πολύ ανοιχτά, να το παραδεχτούμε αυτό), επιτέλους συνέβη.

Χρόνια περίμεναν τη στιγμή οι τηλεθεατές και οι δυο ήρωες από πάντα. Μια σχέση που άρχισε περίπου κατά λάθος και συνεχίστηκε με πλήρες συμβόλαιο υποχρεώσεων του Σέλντον, με συναντήσεις από το skype και πολύ τυπικά ραντεβού. Η Εϊμι άρχισε να δείχνει τα αισθήματά της και να καταλαβαίνει ποιες ορμόνες τα προκαλούν, αλλά ο Σέλντον δεν έδειχνε να νοιάζεται.

Όλα συνέβησαν στο σπίτι της Εϊμι. Στο επεισόδιο της Πέμπτης 17 Δεκεμβρίου, την ημέρα της πρεμιέρας του Star Wars, ο Σέλντον αποφάσισε να μην πάει στο σινεμά με τους φίλους του και να το περάσει με την φίλη του, για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της. Είχε προηγηθεί ένας επώδυνος χωρισμός και επανασύνδεση.

Επιστημονικό και ανήσυχο πνεύμα από τη φύση του, είπε να εξερευνήσει και τις δυνατότητες του σεξ, λέει στο Hollywood Reporter ο δημιουργός της σειράς, Τσακ Λόρι.

Όταν πήγε να αντιδράσει σαν και τους άλλους άντρες και να κάνει ένα δωράκι στην -τρόπος του λέγειν- φίλη του για να της πει ένα συγγνώμη, η αντίδραση της Εϊμι ήταν περισσότερο γυναικεία από όσο θα περίμενε κανένας από μια νευροβιολόγο που κατά καιρούς διατηρεί εγκεφάλους στο εργαστήριο (για καθαρά επιστημονικούς λόγους, βεβαίως):

Οπότε, στα γενέθλια της τον κάλεσε να φάνε σπίτι της. Το ένα έφερε το άλλο, δόθηκαν εξηγήσεις και υποσχέσεις και, τελικά…

amy-sheldon-1

Αν δεν σας πειράζουν τα spoiler, όλα τα δραματικά γεγονότα υπάρχουν σε αυτό το SFW βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=rcxXR5GFXYE

Bazinga!

Το Twitter βρήκε και κάτι άλλο να ασχοληθεί πέρα από τη μεγάλη πρεμιέρα του «Star Wars». Είναι ο τέλειος συνδυασμός κωμωδίας και ευαισθησίας, συμφώνησαν οι περισσότεροι – αρέσουν εξάλλου αυτά στο κοινό. Η σκηνή ήταν καλόγουστη και καθόλου προκλητική, προσθέτουν και  συμφωνεί και η Μαγίμ Μπιαλίκ, η ηθοποιός που υποδύεται την Εϊμι. Ένα από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς, παραδέχονται λοιπόν πάνω-κάτω όλοι, αλλά αρχίζουν από τώρα τα σενάρια: Τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα στις ζωές τους;

Τελικά ο Σέλντον, όπως μαθαίνουμε στο επεισόδιο, ήταν καλός – το βλέμμα και των δύο (και τα μαλλιά της Εϊμι) τα λένε όλα. Αλλά επειδή ο Σέλντον είναι ο Σέλντον, υπάρχει και ένας αστερίσκος: της υποσχέθηκε ότι θα το κάνουν και του χρόνου, στα επόμενα γενέθλιά της.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...