381
Διασκεδάζοντας με το Nintendo Labo | Public

Ο νέος τρόπος παιχνιδιού που «απογειώνει» τη φαντασία στα Public

Avatar Advertorial 5 Ιουνίου 2018, 17:26
Διασκεδάζοντας με το Nintendo Labo
|Public

Ο νέος τρόπος παιχνιδιού που «απογειώνει» τη φαντασία στα Public

Avatar Advertorial 5 Ιουνίου 2018, 17:26

«Φτιάξτε. Πάιξτε. Ανακαλύψτε». Αυτό είναι το μήνυμα του πρωτοποριακού παιχνιδιού Nintendo Labo για το Nintendo Switch. Μικροί και μεγάλοι καλούνται να διασκεδάσουν με ένα παιχνίδι διαφορετικό από τα άλλα, που απογειώνει τη φαντασία και τη δημιουργικότητα παιδιών και ενηλίκων ενώ αναπτύσσει σημαντικά και μία σειρά από διαφορετικές δεξιότητες.

Με το Nintendo Labo η ανακάλυψη είναι παιχνίδι! Ενα κομμάτι χαρτόνι μπορεί να πάρει πολλές μορφές, από μία μηχανή, ένα καλάμι ψαρέματος, ένα πιάνο, ή ό,τι άλλο μπορεί κάποιος να φανταστεί, συναρμολογώντας φύλλα από χαρτόνι σε διάφορα σχήματα (τα Toy-Con) και συνδυάζοντάς τα με το Nintendo Switch.

_MG_3718

Το διαφορετικό αυτό παιχνίδι παρουσιάστηκε από τα Public, τον νούμερο 1 gaming προορισμό στην Ελλάδα, και τη CD Media S.E, αποκλειστικό διανομέα της Nintendo για τα Βαλκάνια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο The Mall Athens, το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018.

Οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις δυνατότητες του νέου Nintendo Labo. Με τον τρόπο αυτό ανακάλυψαν έναν νέο τρόπο παιχνιδιού, διασκέδασης και ψυχαγωγίας.

Το Nintendo Labo επιτρέπει στον οποιονδήποτε να παίξει κατασκευάζοντας και να διασκεδάσει. Οι οικογένειες που παίζουν με το Nintendo Labo μπορεί να επινοήσουν νέους τρόπους παιχνιδιού χωρίς καν να το καταλάβουν, και μερικές φορές η ανακάλυψη από μόνη της είναι το καλύτερο παιχνίδι! Μπορεί να διαγωνιστούν σε έναν πρωτότυπο αγώνα και να κερδίσουν, να ψαρέψουν, ακόμη και να παίξουν το αγαπημένο τους τραγούδι!

Τα Public, παρουσίασαν το Nintendo Labo στο πλαίσιο της συνολικής τους φιλοσοφίας να παρακολουθούν τις διεθνείς τάσεις, να συνεργάζονται με τους πλέον καταξιωμένους κατασκευαστές από την Ελλάδα και το εξωτερικό και να προσφέρουν ολοκληρωμένες προτάσεις για όλη την οικογένεια. Προτάσεις που συνδυάζουν την καινοτομία, την εμπειρία, το παιχνίδι και προτρέπουν τους γονείς και τα παιδιά να παίξουν μαζί ενισχύοντας την αγάπη τους για το παιχνίδι αλλά και τη σχέση τους.

Τα Public όμως δεν σταματούν εδώ. Με στόχο να συμβάλουν στην καλλιέργεια των δεξιοτήτων των παιδιών και να δημιουργήσουν αφορμές για την ενίσχυση της σχέσης γονέα-παιδιού, διοργανώνουν πάνω από 700 εκδηλώσεις και εργαστήρια. Επιπλέον, με την καθοδήγηση του άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού, ο επισκέπτης μπορεί να βρει από παιδικά παιχνίδια, σχολικά βιβλία, CD, βιβλία, ταινίες και φυσικά gaming σε μεγάλη ποικιλία και εύρος τιμών.

Για να ανακαλύψτε το Nintendo Labo, επισκεφτείτε τα Public. Σίγουρα θα κολλήσετε, αφού το παιχνίδι ξεκινάει πριν καν πατηθεί το Play.