715
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγάζει σέλφι μαζί με τον γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο τζούνιορ | Cristiano/Instagram

Τίνος είναι βρε Ρονάλντο τα παιδιά…

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2017, 18:48
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγάζει σέλφι μαζί με τον γιο του Κριστιάνο Ρονάλντο τζούνιορ
|Cristiano/Instagram

Τίνος είναι βρε Ρονάλντο τα παιδιά…

Protagon Team Protagon Team 12 Ιουνίου 2017, 18:48

Είναι ο άνθρωπος-γκολ, ο ποδοσφαιριστής φαινόμενο που ο διεθνής Τύπος λατρεύει να ακολουθεί κάθε του κίνηση και ο ίδιος δεν αρνείται να παίζει το παιχνίδι της δημοσιότητας. Αλλά σε ό,τι αφορά την προσωπική ζωή του ο Κριστιάνο Ρονάλντο επιμένει να κρατά μερικά πράγματα κρυφά.

Στην Πορτογαλία ο Τύπος το έκανε θέμα: στις 8 Ιουνίου ο Ρονάλντο έγινε ξανά πατέρας, διδύμων αυτή τη φορά και το όνομα αυτών Εύα και Ματέο. Για να γίνει πιο πιπεράτη η είδηση προστίθεται το γεγονός ότι σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ γεννήθηκαν από παρένθετη μητέρα. Τα Μέσα είναι αδηφάγα το ίδιο και οι οπαδοί.

cristianogirl
Αγκαλιά με την σύντροφο του και το γιο του μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ

Ο ίδιος στους εκατομμύρια ακολούθους του σε Facebook, Instagram και Twitter δεν έγραψε μία κουβέντα, δεν έκανε μία νύξη, δεν άφησε ούε υπονοούμενο. Τίποτα, καμία αντίδραση. Διότι εντάξει, να χαρίζει στους φίλους και τους ακολούθους του φωτογραφίες από την καθημερινότητά του, όπως το να ανοίγει το ψυγείο (του χορηγού), ή να οδηγεί του αυτοκίνητο (του χορηγού), ή απλώς να βάζει τις παντόφλες (του χορηγού) αλλά το να μιλά για τόσο προσωπικές του υποθέσεις είναι διαφορετικό ζήτημα.

Την Κυριακή ο διεθνής άσος -αφού δύο ημέρες πριν σημείωσε δύο γκολ με την εθνική Πορτογαλίας στη Λετονία (για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου)- ανέβασε δύο φωτογραφίες: μία της πολυτελούς του πισίνας και μία στην ξαπλώστρα με τον γιο του τον Κριστιάνο Τζούνιορ, που του μοιάζει σαν μινιατούρα – μέχρι και τη χωρίστρα έχει αντιγράψει.

?❤️️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Αλλά για τα δίδυμα ούτε λέξη. Και αν κρίνει κανείς από το παρελθόν ούτε στο μέλλον αναμένεται κάποια πληροφορία από τον πορτογάλο άσο. Διότι ο Ρονάλντο σε αυτό τουλάχιστον το ζήτημα είναι «παραδοσιακός». Ακόμα «αγνοείται» η ταυτότητα της μητέρας του Κριστιάνο Τζούνιορ, ο οποίος γεννήθηκε το 2010, την εποχή της σχέσης του με την Ιρίνα Σάικ.

Οι κακές γλώσσες λένε ότι η σιωπή της μητέρας πληρώθηκε με 12 εκατομμύρια ευρώ, ίσως μία παρένθετη μητέρα όπως και με τα δίδυμα. «Δεν είπα ποτέ σε κανέναν την αλήθεια και ούτε πρόκειται. Οταν ο Κριστιάνο μεγαλώσει θα του πω ό,τι έκανα, θα του διηγηθώ όλα όσα μου πέρασαν από το μυαλό. Και θα του εξηγήσω γιατί θεωρώ ότι στον γιο μου δεν χρειάζεται μία μητέρα» ανάφερε το 2015 μιλώντας σε μία βιογραφική ταινία του βρετανού Αντονι Γουόνκ με τον τίτλο «Ronaldo», δίνοντας σε όλους να καταλάβουν ότι πρόκειται για πράγματα που αφορούν μόνον τον ίδιο.

Μυστήριο, σιωπή, φήμες για ομοφυλοφιλία. Στοιχεία που ακολουθούν την πορεία του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή εδώ και χρόνια. Τα κουτσομπολιά στον ισπανικό Τύπο θέριεψαν ακόμα περισσότερο καθώς παράλληλα με την είδηση ότι ο Κριστιάνο έγινε πατέρας κυκλοφόρησε και η φήμη -με τη «υποστήριξη» και φωτογραφιών που συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις είναι επαρκώς ασαφείς για να αφήνουν τα περισσότερα στη φαντασία- ότι η νυν σύντροφός του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ είναι έγκυος και κυοφορεί δίδυμα. Η μητέρα του Ρονάλντο το διέψευσε αλλά οι φήμες επιμένουν.

Και φτάνουμε στον παράγοντα «μάνα»: διότι η κυρία Ντολόρες Αβέιρο, η οποία πρόσφατα ξεπέρασε μία σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της και έζησε το δράμα του θανάτου του αλκοολικού συζύγου το 2006 παίζει αποφασιστικό ρόλο στη ζωή του γιου της. Είναι εκείνη που ασχολείται με τον Κριστιάνο Τζούνιορ όταν λείπει ο πατέρας του και το ίδιο πρόκειται να γίνει και με τα δίδυμα.

Κάποτε το χρήμα ήταν όνειρο μακρινό για την οικογένεια του Ρονάλτο. Σήμερα δεν αποτελεί πια πρόβλημα: σύμφωνα με το Forbes ο πορτογάλος ποδοσφαιριστής παίρνει τον χρόνο 93 εκατομμύρια δολάρια. Οι κακές ημέρες είναι παρελθόν, ο κόσμος είναι δικός του και φυσικά τα παιδιά του. Οι υπόλοιποι μπορούν απλώς να αναρωτιούνται…

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...