253
Η Μέγκαν Μαρκλ στο Λονδίνο στις 7 Ιανουαρίου, λίγο μετά την επιστροφή της από τον Καναδά και πριν αναχωρίσει εκ νέου | Daniel Leal-Olivas/Pool via REUTERS

Times: Η Μέγκαν υπέγραψε συμφωνία με τη Disney

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2020, 15:58
Η Μέγκαν Μαρκλ στο Λονδίνο στις 7 Ιανουαρίου, λίγο μετά την επιστροφή της από τον Καναδά και πριν αναχωρίσει εκ νέου
|Daniel Leal-Olivas/Pool via REUTERS

Times: Η Μέγκαν υπέγραψε συμφωνία με τη Disney

Protagon Team Protagon Team 11 Ιανουαρίου 2020, 15:58

Μια πρώτη εικόνα για το πού θα επικεντρωθεί το ζεύγος Μέγκαν Μαρκλ και Χάρι μετά την αιφνιδιαστική αποστασιοποίησή τους από τα βασιλικά καθήκοντα δίνουν οι Times του Λονδίνου.

Όπως αναφέρουν το Σάββατο, η Μαρκλ συμφώνησε να δανείζει τη φωνή της σε παραγωγές της Disney με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων.

Η εφημερίδα δεν ανέφερε λεπτομέρειες για το τι θα περιλαμβάνει η συμφωνία για σπικάζ που συνήψε η Μέγκαν, αλλά έγραψε ότι η Disney θα κάνει δωρεά στην ΜΚΟ «Ελέφαντες Χωρίς Σύνορα». Επιπλέον, δεν επικαλείται κάποια πηγή.

Εκπρόσωπος της Μέγκαν Μαρκλ δεν σχολίασε ο δημοσίευμα, ενώ το Reuters δεν μπόρεσε να επικοινωνήσει με την Disney.

Σε κάθε περίπτωση, τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης συμφωνούν ότι το ζευγάρι, αν εξαργυρώσει την φήμη του θα έχει να αποκομίσει πολλά, με τα κέρδη να ανέρχονται σε δεκάδες ή και εκατοντάδες εκατομμύρια στερλίνες.

Δεν αποκλείεται να αφήσουν πίσω στην κατάταξη της περιουσίας τους ζευγάρια όπως τους Μπέκαμ ή τους Ομπάμα.

Το πριγκιπικό ζεύγος αποφάσισε να παρακάμψει τη βασιλική οικογένεια ανακοινώνοντας την Τετάρτη αιφνιδιαστικά ότι αποσύρονται από τα βασιλικά τους καθήκοντα για να μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο στη Βόρεια Αμερική και «να εργάζονται ώστε να είναι οικονομικά ανεξάρτητοι».

Η Μαρκλ πήγε στον Καναδά την Πέμπτη για να βρεθεί ξανά με τον γιο της Αρτσι. Μαζί του –αλλά και με τον σύζυγό της – είχαν περάσει επτά εβδομάδες στον Καναδά  για τα Χριστούγεννα και το Νέο Ετος. Επέστρεψαν μόλις στις αρχές της εβδομάδας πριν από τις ανακοινώσεις που σόκαραν τους πάντες, πολύ περισσότερο στο παλάτι.

Ακολουθήστε το Protagon στο Google News

Διαβάστε ακόμη...

Διαβάστε ακόμη...